Xperience Sea Breeze Resort

Šarm el Šeik, Egipat

Opis destinacije

Šarm el Šeik nudi i ono što drugi ne mogu. Na letovanju u ovom gradu uz kupanje u toplom i čistom moru prepunom živopisnih korala, možete sebi priuštiti još i šetnju do istorijskih lokaliteta, uzbudljivi džip safari ili adrenalinsko krstarenje peščanom pustinjom do beduinskih naselja... Smestio se na jugoistoku Sinaja, 480 kilometara od egipatske prestonica Kaira. Šarm je uistinu fascinacija s garancijom za dobar odmor. Svi hoteli, svako veče imaju organizovan neki mali spektakl za goste najrazličitijih uzrasta. U nekima od njih događaju se i uzbudljive žurke na kojima se, konkretno, gosti kupaju u peni. Ukoliko sebe ne nalazite ni u jednoj od ovih priča, sigurno će vam prijati šetnja u kojoj vam se pruža prilika da obiđete prodavnice, da kupite suvenire i popričate sa ljubaznim prodavcima koji će pokušati da vam prodaju sve što je moguće. Naravno, uz njihove cene.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Lociran je  svega 3,5 km od turističke regije Sharks Bay i popularnog Soho Square-a, poznatog po brojnim sadržajima. Naama Bay, takođe čuvena turističa regija, udaljena je 8 km od hotela. Do ovih turističkih centara, hotel je obezbedio šatl bus (besplatno), koji saobraća u večernjim satima, nekoliko puta nedeljno.  Međunarodni aerodrom je udaljen 12 km.

Plaža:
Hotel  u svom sastavu ima privatnu plažu opremljenu ležaljkama i suncobranima. Peškiri su dostupni uz depozit. U more se ulazi preko ponotna.

Hotelski sadržaji:
Gosti mogu da koriste nekoliko bazena (po jedan između svake od zgrada), nekoliko barova od kojih su 3 kod bazena, a jedan na plaži, glavni restoran, 2 a la carte restorana, fitnes i spa centar koji su uz doplatu, stonitenis, bilijar (uz doplatu), centar za ronjenje (uz doplatu), mini-klub za decu, dečje igralište, animaciju, Wi-Fi (uz doplatu).

Sobe:
Sobe u svom sastavu imaj: klima uređaj, kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen za kosu, mini-bar (uz doplatu), pribor za spremanje kafe ili čaja, SAT TV, sef, Wi-Fi (uz doplatu), balkon ili terasu. Namenjene su za smeštaj dve do tri odrasle osobe ili dvoje odraslih i dvoje dece, a treći ležaj je pomoćni. Deluxe sobe su u prvom redu od mora.

Usluga: 
All inclusive. Obroci se sluće po principu švedskog stola – samoposluživanje.

Kontakt:
http://xperience-hotels.com/front/content/HotelOverViewContentPage.htm?id=200

Napomena:
Zgrade u kojima su smeštajne jedinice kaskadno su poređane jedna iza druge i zbog ovakvog rešenja preporučujemo ovaj hotel, pre svega, parovima. Odlikuje se odličnim odnosom cene i kvaliteta.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama