Viking Nona Beach Hotel

Kemer, Turska

Opis destinacije

Kemer je tipičan primorski grad koji se nalazi oko 40 km zapadno od Antalije. Ime je dobio od turske reči ’pojas’, po reci koja se vijuga kroz ovaj grad. Na izgradnju i brojnost smeštajnih jedinica uticao je povoljan geografski položaj i saobraćajne veze, te Kemer ima najviše smeštajnih jedinica u Antalijskoj regiji. Jedna od glavnih atrakcija svakako su njegove prirodne lepote, uključujući more, podgorine planine i borove šume. Većina plaža na kojima se nalaze neke od glavnih smeštajnih jedinica su šljuknovite ili od sitnog šljunka nasutim peskom. Iako ima sve odlike za idealan porodični odmor – hoteli sa sadržajima za decu, sportovima na vodi, prirodnim hladom, stari deo grada sa velikim brojem klubova, barova i restorana ukazuje da je Kemer živahna i prelepa letnja destinacija, gde gosti mogu pronaći mnogo zabave i aktivnosti van granica samog hotela.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se u samom centru Kemera, 9km od mesta Göynük i 55km od aerodroma u Antaliji.

Opšti podaci
Hotel Viking Nona Beach je otvoren 1992. godine a u potpunosti je renoviran 2006. godine. Zauzima površinu od 1.500m2. Hotel ima ukupno 94 soba (87 standardnih, 6 family i 1 sobu za osobe sa posebnim potrebama). Gostima su na raspolaganju glavni restoran, Snack Bar, Lobby Bar i Pool Bar. 
                                                                                           
Za decu je tu dečiji bazen.   

Plaža
Hotel se nalazi na svojoj plaži na kojoj gosti mogu koristiti lezaljke i suncobrane bez doplate.

Smeštaj
Sve sobe imaju: balkon, split klimu, telefon, SAT-TV, minibar, fen za kosu, kupatilo, sef, parket na podu. Standardne sobe su površine 18-25m i mogu imati pogled na kopno ili bočni pogled na more. Family sobe su površine 20-35m² i mogu imati pogled na kopno ili bočni pogled na more.

Plaća se: mini bar, sef, room service, telefon.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima). U koncept ulaze lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, čaj, kafa, gozleme, koncentrovani voćni sokovi, kolači u određeno doba dana.

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, kokteli, sokovi od svežeg ceđenog voća, hrana i piće u baru na plaži, flaširana pića, moka kafa, espresso, kapućino, sva pića i hrana posle 23h.

Ostali sadržaji
Lekar, rent-a-car, servis za pranje i peglanje veša.

Sport i zabava
Hotel ima otvoreni i dečiji bazen, večernja muzička dešavanja dva puta nedeljno.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost. 
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama