Utopia Resort & Residence

Alanja, Turska

Opis destinacije

Alanja se nalazi u jugoistočnom delu Turske obale, od grada Antalija i aerodroma udaljena je oko 135 km. Najimpozantnije obeležje Alanje je svakako tvrđava sagrađena u periodu vladavine Seldžuka. Dugačka je 7 km i sa preko stotinu kula jedna je od najpoznatijih tvrđava u ovom delu Mediterana. Gradom dominira osmougaona Crvena kula koja je jedinstvena po svom arhitektonskom rešenju. Ono što Alanju izdvaja od ostalih turskih letovališta su beskrajno duge šljunkovite plaže, mnoštvo hotela i izuzetno bogat noćni život. Regije koje se izdvajaju su Okurdžalar, Avsalar, Inčekum poznat po najfinijim peščanim plažama po kojima je i dobio ime, Konakli, Kejkubat, Oba, a svakako najpoznatija i najatraktivnija regija i plaža je svakako čuvena Kleopatrina plaža koja se nalazi u samom srcu grada i prostire se na oko 2 km dužine.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel je udaljen 92 kilometara od aerodroma u Antaliji, 22 kilometra od Alanje. Otvoren je 1995. godine, a poslednji put je renoviran 2021. godine i nalazi se na površini od 54.000 m2.

Plaža:
Hotel poseduje sopstvenu peščanu plažu, gde su ležaljke, suncobrani, dušeci, peškiri kao i bar na plaži besplatni za goste hotela.

Sobe:
Hotelski kompleks čine glavna dvospratna zgrada i četiri šestospratne zgrade koje imaju ukupno 368 soba koje se dele na: standardne sobe (max 3 osobe, 26 m2), porodične sobe (max 4 osobe, 43 m2), swim up sobe (max 3 osobe, 26-28 m2). Svaka soba ima: centralni klima uređaj, kupatilo sa tuš kabinom, fen, TV, telefon, Wi-Fi (besplatno), mini-bar (besplatno), sef (besplatno), balkon ili terasu.

Hotelski sadržaji:
Glavni i 2 a’la carte restorana (italijanski i mediteranski - doplaćuju se uz obaveznu rezervaciju), internet, 4 bara, sale za konferencije, unutrašnji bazen, 5 spoljašnjih bazena, akvapark sa 5 vodenih tobogana, tursko kupatilo, sauna aerobik, akvabik, košarka, pikado, teniski teren, odbojka na pesku, stoni fudbal, dečije igralište, dečiji bazen, dečiji klub (4-12). Plaća se: doktor, frizer, masaža, dadilja, časovi tenisa, sportovi na vodi, usluga pranja veša.

Način služenja obroka:
Švedski sto

Usled manjeg broja gostiju, hotel zadržava pravo da promeni način služenja hrane. Umesto švedskog stola, poslužuje se meni ili izbor više jela, što svakako neće uticati na kvalitet pruženih usluga.  

Kontakt: 
Tel: +90 242 782 48 88
www.utopiahotels.com
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put

- gotovinski

- čekovima građana do 6 mesečnih rata

- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama