Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
TREBINJE LETO 
sa obilaskom VIŠEGRADA I HERCEGOVAĈKE  GRAĈANICE 
MOSTAR – DUBROVNIK(fakultativno) 
2 NOCENJA SA DORUCKOM/5 DANA 

TERMINICENA
07.07.-11.07.2022.
69€
11.08.-15.08.2022.
08.09.-12.09.2022.

Polazak iz: Kraljeva, Ĉaĉka, Uţica, 
Transfer iz Vr. Banje, Trstenika, Kruševca, Kragujevca, Niša 

DOPLATA za polazak iz Niša (transfer do Kraljeva) 17€, Kragujevca 10€ (transfer do Mrčajevaca),  Kruševca 10€ (transfer do Kraljeva), Trstenika 10€, (transfer do Kraljeva) Vrnjačke Banja 10€ (transfer do  Kraljeva).  
*Minimum za realizaciju transfera je 4 punoplative osobe. 

ARANŢMAN OBUHVATA: 
- autobuski prevoz na navedenoj relaciji ( audio, A/C) 
- smeštaj u hotelu „AĆIMOVIĆ” 3* na bazi dva noćenja sa doručkom/ švedski sto,  · obilaske prema programu putovanja 
- usluge stručnog vodiča za vreme trajanja aranžmana 
- troškove organizacije putovanja 

ARANŢMAN NE OBUHVATA: 
- fakultativne izlete i ulaznice 
- međunarodno zdravstveno (može se uplatiti u agenciji) 
- individualni troškovi 

CENA FAKULTATIVNIH IZLETA: 
- Mostar 15 € (minimum 25 putnika) 
- Manastir Tvrdoš 5 € (minimum 25 putnika) 
- Dubrovnik 15 € (minimum 25 putnika) 

DOPLATE:  
- Doplata za 1/1 sobu je 20 €  
OPIS HOTELA: „HOTEL AĆIMOVIĆ” ★★★Nedaleko od centra Trebinja, koje raspolaže sa svim svojim kulturno istorijskim spomenicima, vinskim podrumima, muzejima i manastirima, u mirnoj zoni grada pored rijeke Trebišnjice smješten je Hotel Aćimović sa svojih 26 moderno - opremljenih soba. Od centra Trebinja udaljen je svega pet minuta laganog hoda. Raspolaže sa ukupno 80 ležajeva smještenih u 26 jednokrevetnih, dvokrevetnih i trokrevetnih soba i apartmana. U sklopu objekta nalazi se cafe bar i ljetna bašta, savršeno mjesto za opuštanje uz miran i ugodan ambijent. Sve sobe su opremljene francuskim ležajem (+1,2,3 dodatna ležaja), LCD TV, mini bar, WI-FI. U Hotelu Aćimović započnite svoj dan bogatim hercegovačkim doručkom. Više informacija o hotelu na http://www.acimovictrebinje.com
1. DAN - KRALJEVO 
Polazak iz Kraljeva oko 23.00h. Vreme polaska moze biti korigovano u zavisnosti od uslova na putu I  granicnim prelazima. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti. 

2. DAN - TREBINJE 
U ranim jutranjim satima dolazak u Trebinje. Posle kratkog predaha odlazak do Hercegovaĉke Graĉanice (  po želji poznatog pesnika Jovana Dučića, sagrađena je crkva Blagovještenja Presvete Bogorodice na brdu  Crkvina iznad Trebinja, u kome je Dučić i sahranjen); Zatim fakultativni odlazak do manastira Tvrdoš (Manastir Tvrdoš posvećen Uspenju Presvete Bogorodice, podignut je na temeljima stare crkve koja postoji  u kontinuitetu od kasne antike, obilazak manastirksih podruma vina kao i degustacija vina); Odlazak u hotel.  Slobodno vreme. Oko 19 h odlazak do Starog grada Trebinja ( grad je sagrađen na desnoj obali  Trebišnjice, iznad najdubljeg mesta u rijeci, tzv. Ban-vira koji nosi naziv po legendi o banu koji se utopio u  viru, pešačka tura sa vodičem). Slobodno vreme. Noćenje.

3. DAN - TREBINJE- MOSTAR- TREBINJE 
Doručak (švedski sto). Slobodno vreme u Trebinju ili odlazak na fakultativni izlet u Mostar (grad je poznat  po čuvenom Starom mostu, koji je prvi kulturni spomenik u Bosni i Hercegovini koji je pod UNESCO-voj  listi zaštićenih spomenika kulture sveta). U popodnevnim satima povratak u Trebinje. Slobodno vreme za  opuštanje ispod čuvenih “Trebinjskih platana”. Noćenje. 

4. DAN – TREBINJE-DUBROVNIK-VISEGRAD 
Doručak (švedski sto). Nakon doručka slobodno vreme u Trebinju ili fakultativni odlazak do Dubrovnika.  Obilazak Dubrovnika I slobodno vreme. Povratak u Trebinje I nakon kraće pause polaza za Srbiju. U  povratku obilazimo Višegrad.  

5.DAN-KRALJEVO 
Dolazak u Kraljevo na mesto polaska oko 02h, zavisno od uslova na putu i zadržavanja na graničnim  prelazima. Kraj putovanja. 
- 30% prilikom rezervacije, ostatak 10 dana pre putovanja;
- 30% prilikom rezervacije, ostatak čekovima graĎana do 15.10.2022. (čekovi se deponuju u agenciji prilikom rezervacije- svi čekovi datumirani svakog 15-og u mesecu)
- Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, na dan uplate.

TMŠ

Organizator putovanja je turistička agencija Tomash Tours, broj licence 242/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Tomash Tours. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama