Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Sa fakultativnim obilaskom Firence - Pize - Luke - Siene - San Điminjana
6 dana / 3 noći autobusom Toskana Putovanje

Termini putovanjaCena aranžmanaSPECIJALNA PONUDA
20.09.2023-25.09.2023169€159€
18.10.2023-23.10.2023169€159€
08.11.2023-13.11.2023169€159€
-plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan plaćanja-

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
- Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu
- Smeštaj na bazi 3 noćenja u Montecatiniju sa doručkom u hotelu 3* ili 4* u 1/2 i 1/3 sobama
- Usluga predstavnika agencije / vodiča
- Troškove realizacije programa


CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
- Turistička taksa ( plaća se na licu mesta na recepciji hotela u Montecatiniju, hotel 3* 1 eur / danu, hotel 4* 1.60eur / danu)
- Individualne troškove putnika
- Doplata za 1/1 sobu 50 eura - isključivo na upit
- Medjunarodno zdravstveno osiguranje 
- Fakultativne izlete:
- Firenca 25e / deca do 12 god. 10eur (u cenu izleta uključen prevoz do Firence i usluga lokalnog vodiča)
- Sijena i San Điminjano - 35 eura / deca do 12 god. 15 eura (u cenu izleta uključene usluge vodiča i prevoz)
- Luka i Piza - 30 eura / deca do 12 god. 15eura (u cenu izleta uključene usluge vodiča i prevoz)
Hotel Salus 3* hotelsalus.it Hotel se nalazi nedaleko od centra Montekatinija, na samo 10min od železničke stanice. Hotel ima  restoran, bar,. Svaka soba ima tus/WC, fen za kosu, TV. Doručak je na bazi švedskog stola.

Hotel Maestoso 3* hotelmaestoso.it Hotel se nalazi nedaleko od centra Montekatinija, u mirnom delu grada. Hotel ima  restoran, bar, bazen. Svaka soba ima tus/WC, fen za kosu, TV. Doručak je na bazi švedskog stola.

Hotel Nuovo Savi 3*  hotelnuovosavi.com/  Smešten na glavnoj ulici za trgovinu Corso Giacomo Matteotti u banji Montekatini. Hotel ima restoran, bar, bazen. Svaka soba ima tus/WC, fen za kosu, TV. Doručak je na bazi švedskog stola.

Hotel Raphael 3*  hotelraphael.it se nalazi na 3 minuta od centra Montekatini Termi.  Železnička stanica nalazi se na 5 minuta hoda. Sobe su 1/2 I 1/3 sa TV-om, kupatilom…Doručak je kontinentalni na bazi švedskog stola.

Hotel Universo 3*  hoteluniverso.it nalazi se u centru Montekatinija u glavnoj ulici Corso Mateotti . Sobe su 1/2 I 1/3. Doručak je na kontinentalni na bazi švedskog stola.

Hotel Cavallotti & Giotto 3*  hotelcavallotti&giotto.it se nalazi na manje od 10 min hoda od autobuske stanice. Sobe su 1/2 i 1/3. Uključuju TV, mini bar, klima uređaj i sopstveno kupatilo sa fenom za kosu. Doručak je kontinentalni na bazi švedskog stola.

Hotel Albergo Paradiso 3* albergoparadiso.info nalazi se u Montekatini Termama. Nudi 1/2 i 1/3 klasično uređene sobe opremljene su TV-om i imaju sopstveno kupatilo sa tušem. Grad Luka se nalazi na 30 km od smeštajnog objekta, a do Firence možete da stignete za 40 minuta vožnje. Termalni spa centar Redi udaljen je 50 metara.
Doručak se služi na bazi švedskog stola.
1. DAN - BEOGRAD
Sastanak putnika u 17:00h na parking Sava centra (savska strana), polazak u 17:30h. Noćna vožnja kroz Srbiju, preko Hrvatske i Slovenije sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i graničnih formalnosti.

2. DAN. - MONTECATINI TERME
Dolazak u Montecatini Terme, poznatu italijansku banju koja se nalazi u srcu Toskane. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za odmor. U poslepodnevnim časovima obilazak Montecatinija sa vodičem radi informisanja i lakšeg snalaženja za vreme boravka. Šetnja glavnom ulicom Corso Mateotti u kojoj se nalaze prodavnice, picerije, barovi i restorani i ujedno naša preporuka da baš ovde popijete makijato i probate italijanske paste. Noćenje.

3. DAN. - MONTECATINI - SIENA - S. ĐIMINJANO
Doručak. Celodnevni fakultativni izlet ka živopisnim predelima oblasti Kjanti, svetski poznatoj po proizvodnji vrhunskih vina. Poseta srednjovekovnom gradiću San Điminjano koji je očuvao svoj istorijski centar. Grad je poznat po nadimku “Grad tornjeva”. Slobodno vreme. Nastavak puta za Sijenu. Šetnja gradom uz razgledanje Duomo – jedna od najlepših katedrala Italije znameniti trg “Il Campo“ na kome se održava jedna od najživopisnijih gradskih fešti („Palio“), kontrade puža, pantere, akvile... Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Povratak u Montekatini u predvečernjim časovima. Noćenje.

4. DAN. - MONTECATINI TERME - LUCA - PIZA
Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni izlet u Pizu i Luku. Slobodno vreme. Nakon toga odlazak u jedan od najlepših gradova regije Toskane Luku. Panoramski obilazak: Trgovi Napoleone, Anfiteatro i San Mikele, gradska katedrala Svetog Martina, rodna kuća Đakoma Pučinija... Slobodno vreme do povratka u Montecatini. Povratak u Montekatini u predvečernjim časovima. Noćenje.

5.DAN. - MONTECATINI - FIRENCA
Doručak. Napuštanje hotelskih soba. Pakovanje prtljaga u autobus. Fakultativni obilazak grada renesanse Firence. Jedan od najposećenijih gradova sveta, koji u svoje zlatno doba ulazi zahvaljujući uzdizanju moćne bankarske porodice Mediči. Iz tog razloga Firenca danas uz Rim čuva najveće umetničko blago sveta. Po dolasku u Firencu razgledanje grada sa stručnim lokalnim vodičem. Obilazak: Piazza Santa Maria Novela, Piazza della Signoria, katedrala Santa Maria del Fiore, krstionik i Djotov zvonik, Danteova rodna kuća, Ponte Vechio, Palazzo Uffici… Slobodno vreme. U popodnevnim časovima povratak u Montekatini i nastavak puta za Srbiju.

6. DAN. – BEOGRAD
Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima.
- Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke na dan uplate
- Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja.
- Plaćanje kreditnom karticom: Visa, Master, Maestro, Dina
- Odloženo plaćanje : 50% prilikom rezervacije, ostatak na 2 mesečne rate čekovima građana.

ETA

Organizator putovanja je turistička agencija Eta Turs, broj licence OTP 33/2020 kategorija licence A25. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Eta Turs.

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama