Topaz Hotel

St Paul, Malta

Opis destinacije

Malta je uvek atraktivna i interesantna, kako za odmor i uživanje, tako i za obilaske brojnih istorijskih sadržaja ove države. To je mala i gusto naseljena ostrvska država, koju sačinjava arhipelag usred Sredozemnog mora, na jugu Evrope. Klima je sredozemna sa izuzetno blagim zimama, što je jedna od glavnih pogodnosti za prijatan odmor tokom većeg dela godine. Kultura Malte je spoj mnogih kultura koje su tokom vekova bile u dodiru sa ostrvom, što posetu ovom letovalištu čini dodatno zanimljivom.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se u popularnom primorskom odmaralištu Bugibba, u zalivu St. Paul na manje od 1 km od plaže. Smešten je samo oko 700 m od centra mesta i 18 km od aerodroma.

Plaža
Hotel je udaljen oko 1 km od najbliže gradske plaže, dok do prelepe peščane plaže Mellieha koja je udaljena oko 10 km od hotela nudi organizovan besplatan prevoz.

Plaća se: ležaljke i suncobrani.

Smeštaj
Sve sobe su veličine oko 18 m2 i poseduju kupatilo sa tušem ili kadom, fen za kosu, klima uređaj, satelitsku TV, sef, frižider i ketler. Većina soba ima balkon, ali ne sve.

Plaća se: telefon, Wi-Fi internet.

Ostali sadržaji
Lekar (na poziv), frizer, hemijsko čišćenje, rent-a-car, prodavnica suvenira, dve sale za sastanke.

Sport i zabava
Otvoreni bazen sa delom za decu, zatvoreni bazen, mala biblioteka u lobiju, Wi-Fi internet u jednom od lobija.

Plaća se: Wi-Fi internet u svim ostalim javim prostorijama hotela.

Spa & wellness
U sastavu hotela nalazi se salon za masažu, koji se može koristiti uz doplatu.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama