Sousse Pearl Marriott Resort and Spa

Sus, Tunis

Opis destinacije

Smešten je u južnom delu zaliva Hamamet, severno od grada Monastira. Osnovali su ga Feničani u IX veku pre nove ere, a za vreme Hanibalove vladavine bio je važna mornarička baza. U rimsko vreme imao je brojne značajne radionice za izradu mozaika. Grad je delio sudbinu čitave zemlje, bio je meta vojski i osvajača raznih kultura i religija. Ta vremena ostavila su vidljive tragove u ovom gradu. Danas je Sus treći grad po veličini u Tunisu. U njemu živi oko 900.000 stanovnika, a predstavlja turističku prestonicu zemlje. Duž lepih peščanih plaža nalaze se mnogobrojni kvalitetni hoteli, a grad je poznat i po bogatom noćnom životu. U centru Susa nalazi se izuzetno očuvana medina iz IX veka, u kojoj se, pored veličanstvenih zidina, posebno ističu Velika džamija, građena po uzoru na Veliku džamiju u Keruanu, i tvrđava, jedna od najbolje očuvanih u Tunisu, odakle se pruža divan pogled na čitav grad. U zgradi kazbe nalazi se odličan Arheološki muzej, sa atraktivno predstavljenom zbirkom rimskih mozaika i skulptura.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

LOKACIJA:
Hotel se nalazi na 3 km od centra Susa. Najbliži aerodrom je u Monastiru, Habib Bourguiba International, na 17 km od hotela, dok je aerodrom Tunis Cartage udaljen 153 km.

HOTELSKA PONUDA:
Recepcija, glavni restoran, a la carte restoran, restoran pored bazena i na plaži, bar, zatvoreni bazen koji radi tokom cele godine, dva spoljašnja bazena, dečiji bazen, spa centar (tursko kupatilo, sauna, masaža), fitness centar. Menjačnica, prodavnice, ostava za prtljag, usluga čuvanja dece, pranje i peglanje veša, besplatan wifi dostupan je na javnim površinama.  Pojedine hotelske usluge zahtevaju prethodnu rezervaciju, doplatu ili depozit koji se vraća prilikom odlaska.

SMEŠTAJ:
Hotel ima 224 prostrane i moderno opremljene sobe sa terasom. Sve sobe imaju klima uređaj, kupatilo, fen, sat TV, telefon, sef, mini bar.

PLAŽA:
Hotel poseduje privatnu plažu od koje ga deli ulica. Ležaljke i suncobrani na bazenu i na plaži se ne naplaćuju, dok je za peškire neophodan depozit.

USLUGA:
All Inclusive prema hotelskim pravilima.
- gotovinski - uplata avansa od najmanje 50% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, 
 ostatak najkasnije 7 dana pre polaska
 
- čekovima građana   
 
- kreditnim karticama  
 
- mogućnost plaćanja na 3 ili 6 mesečnih rata kreditnim karticama Komercijalne banke

SNL

Organizator putovanja je turistička agencija Sunline Travel, broj licence OTP 177/2020 kategorija licence A35. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Sunline Travel.

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama