Shipka Hotel

Zlatni Pjasci, Bugarska

Opis destinacije

Zlatni pjasci (u prevodu sa bugarskog jezika – „zlatni pesak“) je jedno od najstarijih i najvećih letovališta i letnjih odmarališta u Bugarskoj. Nalazi se neposredno, na samo 17 km severno og grada Varne, a blizu istoimenog nacionalnog parka prirode – „Zlatni pjasci“. Zbog čega se ovo mesto zove baš „zlatni pesak“ je potpuno jasno – čim se ugledaju prvi prizori prelepih plaža jasno je da je zlatni pesak kojim su posute „kumovao“ i „krstio“ ovo mesto. Dužina obale u ovom delu crnomorskog primorja je 3.5 km, široka je i ravna, a ne nekim mestima je široka i 100m.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel Shipka nalazi se na oko 250m od plaže i oko 1000m od centra Zlatni Pjasci. Hotel se pruža veliki broj usluga i predstavlja odličan izbor za odmor.

Hotelski sadržaj:
Hotel se sastoji od 2 medjusobno povezane zgrade i poseduje: recepciju, restoran, a la carte restoran, lobby bar, pool bar, sef na recepciji (uz doplatu), menjačnicu, Wi-Fi internet, konferencijsku salu sa pratećom opremom, parking (do popune mesta), garažu (do popune mesta, uz doplatu), wellness centar (sauna, parno kupatilo, jacuzzi, fitnes), medicinsku ambulantu, unutrašnji i spoljašnji bazen sa odeljkom za decu, stoni tenis, bilijar, noćni klub, dečiju igralište.

Sobe:
Hotel poseduje 228 kompletno opremljenih soba i apartmana. Sve sobe i apartmani poseduju: odgovarajući broj ležajeva, TV, telefon, mini bar, klimu, Wi-Fi internet (uz doplatu), kupatilo sa kadom ili tušem, fen za kosu, balkon. Sobe i apartmani mogu imati fotelju ili sofu na razvlačenje kao dodatni ležaj. 

Usluga:
Usluga je na bazi noćenja sa doručkom (doručak - švedski sto). Postoji mogućnost doplate za polupansion, pun pansion i all inclusive.

Kontakt:
www.shipkahotel.com
1.dan
Dolazak u izabrani hotel. Smeštaj i usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 14:00h). Slobodno vreme. Noćenje.

2. do pretposlednji dan
Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

Poslednji dan
Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu (napuštanje hotelskih soba do 10:00h).
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama