Sharm Grand Plaza

Šarm el Šeik, Egipat

Opis destinacije

Šarm el Šeik nudi i ono što drugi ne mogu. Na letovanju u ovom gradu uz kupanje u toplom i čistom moru prepunom živopisnih korala, možete sebi priuštiti još i šetnju do istorijskih lokaliteta, uzbudljivi džip safari ili adrenalinsko krstarenje peščanom pustinjom do beduinskih naselja... Smestio se na jugoistoku Sinaja, 480 kilometara od egipatske prestonica Kaira. Šarm je uistinu fascinacija s garancijom za dobar odmor. Svi hoteli, svako veče imaju organizovan neki mali spektakl za goste najrazličitijih uzrasta. U nekima od njih događaju se i uzbudljive žurke na kojima se, konkretno, gosti kupaju u peni. Ukoliko sebe ne nalazite ni u jednoj od ovih priča, sigurno će vam prijati šetnja u kojoj vam se pruža prilika da obiđete prodavnice, da kupite suvenire i popričate sa ljubaznim prodavcima koji će pokušati da vam prodaju sve što je moguće. Naravno, uz njihove cene.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Hotel se nalazi na 5 km od centra turističe regije Nabq, Hard Rock Cafe-a i La Strada šoping centra. Od poznatog trga Soho udaljen je 10 km, a od Naama Bay-a 20 km. Usidren je na obali, u predivnom vrtu sa pregšt zelenila.

Plaža: 
Privatna plaža hotela opremljena je ležaljkama i suncobranima, a zbog koralnog priobalja, za goste je obezbeđen ponton koji osigurava lak prelaz do dubine.

Sadržaj: 
Gostima su na raspolaganju:  bazen, spa centar i centar ze lepotu (uz doplatu), mala tertana, mini-klub za decu, mogućnosti za ronjenje i sporotve na vodi (uz doplatu), teniski teren (uz doplatu), šatl bus do regije Naama, prodavnica suvenira, mogućnost pranja i peglanja veša (uz doplatu), 2 glavna restorana u kojima se obroci služe po principu švedskog stola, a la carte restorani italijanske i orijentalne kuhinje, riblji restoran, lobi bar, lounge bar, bar kod bazena, Wi-Fi internet konekcija i internet kutak (uz doplatu).

Sobe:
Veličine oko 40 m2, standardne sobe imaju pogled na vrt ili bazen. U sobama se nalazi francuski krevet ili dva standardna ležaja, a gostima su još na raspolaganju: klima uređaj, mini-frižider, sef, SAT TV, pribor za kuvanje kafe ili čaja, fen za kosu, balkon ili terasu.

Usluga:
All inclusive – obroci se služe po principu švedskog stola (samoposluživanje).

Kontakt:
http://www.sharmgrandplaza.net 

Napomena:
Mnoštvo palmi, neverovatan vrt i zanosno Crveno more stvaraju atmosferu opuštajućeg odmora, a nedaleko od hotela postoje i brojni sadržaji namenjeni upravo turistima koji omogućavaju da se u potpunosti prepustite uživanju.  

- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama