Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
14.02.-16.02.13.04.-15.04.30.04.-02.05.
Usluga
Studio 1/2
BB

79 5579 5579 55

Cene su izražene u eurima po osobi

POPUST I DOPLATE
– doplata za 1/1 sobu je 60% od cene aranžmana

ARANŽMAN OBUHVATA
- prevoz turističkim autobusom na navedenoj relaciji
- 1 noćenja sa doručkom u Sarajevu u hotelu* u 1/2 i 1/2+1 sobama (doručak kontinentalni-samoposluživanje)
- obilaske prema programu (Sarajevo)
- usluge pratioca grupe (predstavnik agencije)
- troškove organizacije putovanja

ARANŽMAN NE OBUHVATA
- individualne troškove
- međunarodno putno osiguranje
- ulaznice i fakultativne izlete
- transfer Novi Sad (10 eur po osobi)
- boravišna taksa (1,5 eur po osobi)
 
Mogući polazak iz Rume, Šapca i Loznice.

FAKULTATIVNI IZLETI
- Vrelo Bosne – 5 eur
- fakultativni izlet Mostar – 20 eur
- Paket Vrelo Bosne + Mostar – 20 eur
Cene fakultativnih izleta podložne su promenama (minimum za realizaciju je 25 putnika). Organizator putovanja zadržava pravo korigovanja cena u slučaju nedovoljnog broja putnika, koje putnici nisu u obavezi da prihvate.

Smeštaj će biti u nekom od navedenih hotela ili sličnom:
HOTEL GRAND SARAJEVO *** http://www.hotelgrand.com/o-hotelu/
Svaki objekat iz ove ponude ima restoran, recepciju,parking, wifi internet a svaka soba ima tuš/wc/tv. Tačno ime hotela biće naknadno saopšteno.
BEOGRAD
1. DAN
Polazak autobusa iz Beograda je sa dogovorenog mesta u 23.30h (3 dana pre puta proveriti tačno vreme polaska). Noćna vožnja kroz Srbiju prema Sarajevu sa usputnim pauzama zbog odmora.

SARAJEVO - VRELO BOSNE
2. DAN
Dolazak u Sarajevo u prepodnevnim satima. Po dolasku, odlazak na panoramsko razgledanje grada pešice (bez ulaznica u crkve i dvorce):
Baščaršija – stara sarajevska čaršija iz XV veka koju je izgradio Isa Beg Isaković kada je osnovan i ceo grad.
Mostovi na Miljacki, Alipašino polje, Grbavica, Marijin dvor – jedan od najznačajnijih primera Austrougarske palate sa skrivenim dvorištem, koji je nominovan za evropsku nagradu za javni gradski prostor.

Skenderija, Narodno pozorište – velelepna zgrada Kulina Bana iz 19. veka, čiji je jedan od prvih direktora bio čuveni srpski pisac Branislav Nušić, Gradska većnica – najlepši i najreprezentativniji objekat iz austrougarskog perioda i zaštitni znak tog vremena , Inat kuća – izmeštena za potrebe gradnje gradske većnice, danas pretvorena u restoran sa neobičnom pričom i nazivom za koji mnogi veruju da predstavlja dokaz bosanske tvrdoglavosti, Trg Sebilj – prepoznatljivi simbol grada na Baščaršijskom trgu (javna česma u obliku kioska) i jedini sačuvani od nekadašnjih stotinu, čiji stil izgradnje su u Bosnu donele Osmanlije.

Kazandžiluk ulica, Baščaršijska džamija– izgrađena pre XVI veka i proglašena nacionalnim spomenikom, stara pravoslavna crkva, jevrejski hram i sinagoga. Slobodno vreme. Smeštaj u hotel u popodnevnim časovima. Pauza za odmor.

Fakultativno: odlazak na Vrelo Bosne, spomenik prirode koji se prostire na čak 603 hektara u podnožju planine Igman. Poznata turistička atrakcija I omiljeno izletište za lokalne posetioce, sastoji se od više malih ostrvaca povezanih mostovima preko brojnih manjih potoka vrela Bosne, parka u kome se nalaze patke I labudovi I preko 20 biljnih i životinjskih vrsta (ali i autohtone vrste – potočna pastrmka), velika aleja sa stablima kestena I platana zasađenim još u austrougarskom periodu, brojne zanimljivosti poput fijakera za vožnju, restorana, natkrivenih odmorišta I igrališta očekuju Vas u ograđenom spomeniku prirode magične lepote. Raj prirode očekuje Vas u parku ispresecanom izvorima, jezercima I potočićima.

Povratak u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

SARAJEVO - MOSTAR - BEOGRAD
3. DAN
Doručak. Utovar prtljaga u autobus. Fakultativno: odlazak do Mostara. i obilazak grada (stari most, kriva ćuprija, kujundžiluk-stara čaršija, tursko kupatilo…) Slobodno vreme. Povratak u Sarajevo.

Polazak sa dogovorenog mesta za Beograd. Dolazak u  Beograd u kasnim večernjim časovima – oko ponoći (Kraj usluga)
– 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% najkasnije 10 dana pre putovanja.

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

AQA

Organizator putovanja je turistička agencija Aqua Travel, broj licence OTP 166/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Aqua Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama