Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Dan Zaljubljenih 11.02.-14.02.2022.
3 dana / 1 noćenje / autobusom
NAREDNI POLASCI: 8. MART 04.03.-07.03.2022.; USKRS 15.04.-18.04.2022.; PROLEĆNO PUTOVANJE 13.05.-16.05.2022; LETNJE PUTOVANJE 15.07.-18.07.2022.

Cena aranžmana – 69€
First minute – 47€

USLOVI ZA DECU:
– Deca od 6 do 12 godina, u pratnji dve odrasle osobe na pomoćnom ležaju ostvaruju popust 10%
– Deca od 2 do 5.99 godina, ukoliko dele ležaj sa odraslom osobom popust 40%

ARANŽMAN OBUHVATA:
– Prevoz autobusom turističke klase (klima, video-audio oprema)
– Smeštaj u –Hotel Grand Sarajevo sa 3*, ili slično, u 1/2 i 1/3 sobama, na bazi noćenja sa doručkom
– Usluga lokalnog vodiča u Sarajevu
– Usluge vodiča za vreme trajanja aranžmana
– Troškove organizacije u celini

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
– Individualne troškove koje putnici naprave u toku trajanja aranžmana.
– Međunarodno putno zdravstveno osiguranje sa uključenim pokrićem za Covid 19,
– Fakultativni izleti.
– Doplata za jednokrevetnu sobu – 10 €;

FAKULTATIVNI IZLETI:
– Obilazak “bosanske piramide Sunca” sa uključenom ulaznicom za podzemni lavirint – 20 €
– Obilazak i ulaznica za park prirode “Vrelo Bosne” – 5 € (600 RSD),

NAPOMENA ZA FAKULTATIVNE IZLETE:
– Fakultativni izleti se biraju i plaćaju na destinaciji. Minimalan broj prijavljenih putnika za realizaciju izleta po navedenim cenama je 25. Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni.
–Hotel Grand Sarajevo je hotel sa 3 zvezdice. Smešten je u neposrednoj blizini Parlamenta Bosne i Hercegovine, Olimpijske dvorane Zetra, kulturno – sportskog i sajamskog centra „Skenderija“– „Mirza Delibašić“ i novootvorenog šoping centra “Sarajevo City Center” najvećeg do sada u gradu Sarajevu. Udaljen je 3 km od Baščaršije (istorijskog jezgra grada).
1.DAN: BEOGRAD
Polazak iz Beograda u 23:45h sa dogovorenog mesta. Noćna vožnja do Sarajeva sa usputnim zadržavanjima radi odmora i graničnih formalnosti.

2. DAN: BEOGRAD – SARAJEVO
Dolazak u  Sarajevo u jutarnjim satima.
Pešačka tura razgledanja grada sa lokalnim vodičem – Saraj, Vjećnica, Inat kuća, Latinska ćuprija, katedrala i srpska Saborna crkva, Večna vatra, Gazi Husref begova džamija iz XVI veka, odlazak do Baščaršije, Morića Hana i kazandžiluka. Slobodno vreme za uživanje, ručak i šetnju Baš čaršijom.
Smeštaj u hotel. Odmor.
U poslepodnevnim časovima, fakultativni odlazak do vrela Bosne, poznatog parka prirode. Vrelo Bosne je splet nekoliko kraških izvora na nadmorskoj visini od 492m u podnožju planine Igman. Tradicionalno izletište Sarajlija, uređeno je brojnim pešačkim stazama sa mostićima preko nekoliko potoka i ostrva između njih.
Povratak do Baščaršije i slobodno vreme. Organizovan prevoz do hotela u dogovoreno vreme ili individualno, o sopstvenom trošku. Noćenje.

3. DAN: SARAJEVO – VISOKO – SARAJEVO – BEOGRAD
Doručak i napuštanje hotela oko 10.00h. Fakultativni odlazak do Visokog i poseta „Bosanskoj piramidi sunca“ – Kontroverzno ili ne, tek mnogi veruju da je Visočica najstarija piramida na svetu i da u njenoj okolini vladaju posebni uslovi koji blagotovorno  deluju na ljudki organizam. Jedna zanimljiva priča sa više stanovišta. Čak je i naš najbolji teniser Novak Đoković čest gost Samira Osmanagića, koji je lansirao teoriju o bosanskoj piramidi.

Obilazak vizitorskog centra i vidikovca Belvedere, odakle se najbolje vidi brdo Visočica – piramida, na kojoj se nalaze i ostaci srednjevekovnog grada, i podzemnih lavirinta Ravni. U lavirintu od 1,7 km ćemo proći kroz: „visoku koncentraciju jona, koja čisti vaše telo, a vi možete provesti dodatno vrijeme u “sobi za lečenje” unutar tunela i pored megakeramičkog bloka K-2 – posebno energetsko potentno mjesto idealno za meditaciju i lečenje.“

Povratak u Sarajevo. Slobodno vreme. Polazak za Beograd u večernjim časovima. Dolazak u Beograd.

Dolazak u Beograd oko 24.00h na mesto polaska. Kraj programa.
-plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan plaćanja-
– Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja,
– Odloženo plaćanje na rate: 40% prilikom rezervacija, ostatak (60%) na 3  jednake mesečne rate, čekovima građana, realizacija  svakog 10. ili 20. u mesecu,
– Plaćanje karticama: Visa, Master, Maestro, Dina,

JNG

Organizator putovanja je turistička agencija Jungman Travel, broj licence OTP 187/2021 kategorije A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Jungman Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama