Samara Hotel Bodrum

Bodrum, Turska

Opis destinacije

Biser Karijske rivijere, na obali Egejskog mora, poznat još iz vremena antičke Grčke kao bogati i elegantni Halikarnas. Grad je smešten u velikom zalivu na jugu Bodrumskog poluostrva, okružen brojnim uvalama, na čijim se plažama nalazi veliki broj hotela. U uskim ulicama belih zidova, šarmantni butici uz obavezno cenkanje nude ćilime, tepihe, obuću, odeću od kože i pamuka, začine... Bodrum je dobio reputaciju centra turske umetničke populacije zahvaljujući svojoj živoj, prijateljskoj i boemskoj atmosferi i velikom broju malih galerija. Karakteriše ga neformalan dnevni i uzbudljiv noćni život. Duž obale, u centru grada, smeštena je velika marina pored koje se nalazi srednjovekovna tvrđava svetog Petra, primer krstaške arhitekture iz 15.veka, koja je pretvorena u muzej podvodne arheologije. Preko dana se možete odvesti do jedne od plaža u nekom od obližnjih zaliva ili kupati na gradskoj plaži, a uveče možete sedeti u jednom od brojnih restorana koji nude sveže morske specijalitete. Uz noćne klubove i diskoteke (čuvena diskotekaֱHalikarnas"prima 5000 ljudi), život u Bodrumu traje do zore.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Plaža:
Poseduje sopstvenu peščanu plažu, jednu od najboljih u Bodrumu. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni za goste hotela.

Sobe:
Sve sobe su klimatizovane, imaju sef (besplatan), satelitsku TV, mini-bar (puni se na dan dolaska vodom, fantom i koka kolom, voda se obnavlja jednom dnevno) i fen za kosu.

Hotelski sadržaji:
Glavni restoran, a la carte restoran (turski i riblji), 6 barova, otvoreni bazen, unutrašnji bazen, bazen za decu sa toboganom, fitnes, sauna, đakuzi, tursko kupatilo, masaža, kozmetički salon, bilijar, stoni tenis, 2 teniska terena, mini golf, boćanje, odbojka na plaži, sportovi na vodi, aerobik, animacija, diskoteka, igraonica, čuvanje dece, bežični internet, internet kafe, doktor, frizer i pranje veša.

Način služenja obroka:
Švedski sto

Kontakt:
Tel: +90 252 337 12 44
Fax: +90 252 337 12 60
www.hotelsamara.com

Napomena:
Nalazi se na jednoj od najlepših plaža u Bodrumu, kvalitetna usluga, odlično ocenjen na internet portalima.

- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama