Plataria Seaside Resort

Plataria, Jonska regija

Opis destinacije

Predivno Jonsko more, rukavac između Sredozemnog i Jadranskog, mesto je istorijskih pomorskih bitaka između antičkih Grka i Rimljana, Turaka i Mlečana – pučina o kojoj su ispredene mnoge legende. Osim Parge, Sivote i drugih popularnih mesta, sama obala Jonskog mora, naročito u severnom delu zemlje skriva neke od još dovoljno neistraženih bisera… Parga (grčki Παργα) – Slikovito letovalište na kopnenom delu Jonske rivijere, smešteno između gradova Igumenica i Preveza u oblasti Epir, blizu ušća reke Aheron. Parga je po mnogo čemu jedinstvena, i simboliše harmoniju zelenog planinskog venca sa vrhom Cumerka (910 m) i plavetnila Jonskog mora pa s pravom nosi epitet „Nevesta od Epira“. Zahvaljujući svojoj lepoti, posebnosti i arhitekturi Parga je jednoglasno proglašena najinteresantnijom turističkom destinacijom u Evropi. Sivota je slikoviti gradić koji je smešten na obali Jonskog mora u sred prelepog arhipelaga išaranog bujnom vegetacijom, peščanim plažama koje zapljuskuje tirkizno more. Ušuškana u prelepom malom zalivu sa arhipelagom koji čini nekoliko ostrvaca i naspram jonskih ostrva Paksija i Krfa. Sivota je nekada bila staro ribarsko selo, a danas je moderno letovalište sa velikim brojem prodavnica, taverni, kafića… Preveza je najveca luka ovog dela Grcke. Mesto je mirno, puno vila i sveze okrecenih vikendica, sa nekoliko hotela. Grad sagradjen u klasicnom stilu grckih luka, sa setalistem pored mora i setalackom ulicom paralelnom sa lukom. Od Preveze do Parge vodi siroka magistrala s koje se skoro sve vreme vidi more. Voda je i ovde jako cista, ne previse topla. Neke plaze su uredjene (Vrachos, Ligia…), a neke su skoro divlje.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel se nalazi na privatnoj peščanoj plaži u mirnom zalivu i prelepom ambijentu okružen zelenilom. Najbliže mesto je Plataria na manje od 2km od hotela, dok je Sivota udaljena 12 km, a Parga 40 km. Poznata luka Igoumenitsa je udaljena 8 km, a aerodrom Preveza 80 km.

Plaža: Hotel je smešten u zasebnoj peščanoj uvali. Ležaljke i suncobrani na plaži se doplaćuju.
Hotelski sadržaj: Recepcija, restoran, bar na plaži “Havana”, privatni parking, igralište za decu, Wi-Fi internet u javnim prostorijama, prostorija za odlaganje prtljaga.

Sobe: Hotel raspolaže sa 22 sobe, raspoređene u 5 bungalova.

Superior sobe površine 26m2 imaju sopstveni balkon sa pogledom na baštu. Sve sobe su opremljene sa jednim francuskim ležajem i jednim krevetom za jednu osobu. Sobe su namenjene za 2-3 osobe.

Deluxe sobe površine 26m2 imaju sopstveni balkon sa pogledom na more ili bazen. Sve sobe su opremljene sa jednim bračnim krevetom i jednom sofom ili garniturom za sedenje. Sobe su namenjene za 2 osobe (2 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i dete do 2 godine).

Family room površine 26 m2 imaju sopstveni balkon i pogled na baštu. Sve sobe su opremljene sa jednim bračnim krevetom plus krevetom na sprat. Sobe su namenjena za 4 osobe, (2 odrasle osobe i 2 dece do 11 godina, ili 3 odrasle osobe i 1 dete do 11 godina).

Usluga: Polupansion, doručak se služi na bazi švedskog stola-samoposluživanje, a za večeru je odabir između ponuđena tri glavna jela.

Kontakt:

www.platariaresort.com

Napomena:
U širem području, pored plaže hotela, postoji mnoštvo prekrasnih plaža, lako dostupnih, na oko 10 minuta vožnje od hotela. Hotel preporučujemo za miran odmor.
1. DAN
Dolazak u izabrani hotel do vremena predviđenog za prijavu. Slobodno vreme. Noćenje.

2. - PRETPOSLEDNJI DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenja.

POSLEDNJI DAN
Napuštanje hotela najkasnije do 10h. Kraj programa.

Program putovanja može biti korigovan u slučaju grupnog prevoza, promena propisa od strane hotela ili svih drugih faktora koje utiču na kraći boravak, propisanu uslugu i servis.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama