Pariz - Minhen - Beč

, Više destinacija

već od 279€

Opis destinacije

Grad kontrasta, šarma, stila... grad koji svojom bogatom i dugom istorijom prezentuje zanimljivu priču, koju poput glamurozne predstave mozete gledati dok šetate njegovim velikim bulevarima ili dok pijete café au lait u nekom od pariskih cafea…

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Putovanje Pariz Minhen Beč  Autobusom
Pariz avgust 2022
9 dana / 4 noći Autobusom

Termin putovanja Pariz leto 2022HotelCena aranžmanaSPECIJALNA PONUDA
06.08. - 14.08.2022.3*329€279€

CENA ARANŽMANA OBUHVATA :
- Prevoz komfornim turističkim autobusom prema programu putovanja (klima, TV, DVD, audio oprema)
-Smeštaj na bazi 3 noćenja sa doručkom u hotelu Campanile Est Porte de Bagnolet 3 * u Parizu u 1/2 i 1/3 sobama, 1 noćenje sa doručkom u hotelu 3* u Beču, u 1/2 i 1/3 sobama.
- Obilaske prema programu Beč/Minhen
- Usluga predstavnika agencije/lokalnog vodiča,
- Troškove realizacije programa.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
- Individualne troškove putnika.
- Međunarodno putno zdravstveno osiguranje
- Karte za metro
- Ulaznice za muzeje i druge turističke objekte
- Doplatu za jednokrevetnu sobu koja iznosi 50% od cene aranžmana

FAKULTATIVNI PROGRAM:
- Poseta Monmartru 15 e/deca do 12 god besplatno ( u cenu uključene metro karte i obilazak Monmartra)
- Poseta Versaju 45e (u cenu je uključeno: ulaznica u palatu, rezervacija, lokalni vodič,prevoz), deca do 18.god. - 15e (u cenu nije uključena ulaznica za vrtove) doplata za ulaznicu u vrtove 10e
- Krstarenje Senom 15e /deca do 12 god.10e
- Diznilend 95e plus 10e prevoz/deca do 12 god - 80e plus 10e prevoz
- Šetnja „upoznajmo Pariz“ 20e / deca 10e (u cenu uključene metro karte i usluga lokalnog vodiča)
- Šenbrun - Imperial tura 25e /deca 20e
Campanile Paris Bagnolet 3* www.paris-est-porte-de-bagnolet.campanile.com/en-us/ Nalazi se u širem centru Pariza. Do centra grada se stiže metro linijom 3. Metro stanica Galieni udaljena je 30 metara. U ponudi su udobne sobe sa flat-screen TV-om i besplatnim bežičnim internetom. Svaka soba je uređena u modernom stilu i ima radni sto i sopstveno kupatilo sa fenom za kosu. Objekat Campanile Paris Est Porte de Bagnolet služi svakodnevni doručak na bazi švedskog stola koji uključuje tople napitke, peciva, žitarice i voćni sok.
1.dan BEOGRAD – NOVI SAD
Polazak grupe sa Sava centra ( savska strana) u 17:00h, sastanak putnika u 16:30h. Noćna vožnja preko Mađarske i Austrije sa kraćim usputnim zadržavanjima.

2.dan MINHEN
Dolazak u Minhen u prepodnevnim satima. Razgledanje grada koji je vekovima bio prestonica bavarskih kraljeva: Nacionalne opere i pozorišta, galerija nove i stare Pinakoteke, glavni trg Marienplac sa starom i novom zgradom opštine i čuvenim Glokenšpilom (sat), pijaca Viktualienmarkt... Slobodno vreme, 9h (tehnička pauza). Preporučujemo vam da probate čuveni bavarski specijalitet - kobasice i pivo i posetite poznatu pivnicu HB. Slobodno vreme do polaska autobusa za Pariz. Noćna vožnja.

3.dan MINHEN - PARIZ
Dolazak u Pariz u jutarnjim časovima. Panoramsko razgledanje prestonice Francuske: Arc de Triomphe, Les Champs Elysees, Place Trocadero, Eiffel tour, Hotel des Invalides, Assemblee nationale, Pantenon, Place du Concorde, Opera, Louvr, Notre Dame… Smeštaj u hotel oko 15h. Slobodno vreme za odmor. U predvečernjim časovima fakultativni odlazak na Monmartr, umetničku i boemsku četvrt gde ćemo u šetnji posetiti baziliku Sacre Coeur i napraviti pauzu na Place du Tertre gde su inspiraciju nalazili slavni umetnici poput Pikasa, Dalija, Henrija Milera… Imaćete priliku da se upoznate sa pariskim metroom koji ima 14 linija i koje savršeno funkcionišu. Povratak u hotel. Noćenje.

4.dan PARIZ - VERSAJ
Doručak. Fakultativna poseta Versaju, rezidenciji francuskih kraljeva koja je bila uzor mnogim palatama širom sveta. Obilazak palate i uživanje u versajskim vrtovima koje je uredio čuveni kralj Luj XIV.Povratak u Pariz , slobodno vreme i mogućnost fakultativne šetnje sa lokalnim vodičem “upoznajmo Pariz” kako bi se upoznali sa najznačajnijim lokalitetima i tajnovitim ulicama Pariza uz preporuku našeg vodiča gde ručati ili večerati u Latinskoj Četvrti, šopingovati u La Rue Rivoli.
Individualni povratak u hotel. Noćenje.

5.dan PARIZ - DIZNILEND
Doručak. Slobodno vreme ili celodnevna fakultativna poseta Disneyland-u udaljenom od Pariza 30 km, gde ćete se za trenutak vratiti u detinjstvo i uživati u društvu Diznijevih junaka kao i oprobati svoju smelost na mnogobrojnim atrakcijama ovog bajkovitog parka. Povratak u Pariz. Noćenje.

6.dan PARIZ - LUVR
Doručak. Fakultativni obilazak jednog od najlepših i najvećih muzeja na svetu - LUVRA. Od 1793. godine otvoren za posetioce sa preko 350000 eksponata, a danas se u ovom muzeju nalazi i čuvena Leonardova Mona Liza. U predvečernjim časovima fakultativno krstarenje Senom i upoznavanje Pariza iz ove perspektive. Slobodno vreme. Nastavak putovanja ka Beču u večernjim časovima. Noćna vožnja.

7.dan PARIZ-BEČ
Dolazak u Beč u prepodnevnim satima, razgledanje grada sa vodičem: zgrade državne Opere, Parlamenta, Hofburga- zimske rezidencije austrijskihvladara, Trga Marije Terezije, šetačkeulice Kertner strasse i katedrale sv. Stefana.Smeštaj u hotel.Slobodno vreme. Noćenje.

8.dan BEČ
Doručak. Napuštanje hotelskih soba i pakovanje stvari u autobus. Slobodno vreme. Mogućnost fakultativne posete letnjoj rezidenciji austrijskih vladara Šenbrunu. Polazak za Srbiju u dogovoreno vreme. Noćna vožnja.

9. dan NOVI SAD -BEOGRAD - Dolazak u Srbiju u prepodnevnim časovima.Kraj usluge.
- Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke na dan uplate
- Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja.
- Plaćanje kreditnom karticom: Visa, Master, Maestro, Dina
- Odloženo plaćanje : 50% prilikom rezervacije, ostatak na 2 mesečne rate čekovima građana.

ETA

Organizator putovanja je turistička agencija Eta Turs, broj licence OTP 33/2020 kategorija licence A25. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Eta Turs.

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama