Papillon Aysha Hotel

Belek, Turska

Opis destinacije

Idelana destinacija kako za vrhunski porodični odmor tako i za one koji na letovanju traže doživljaj više. Sva zadovoljstva na jednim mestu uz duge peščane plaže i terene za rekraciju s atraktivnim akva parkovima kao i spa i welnes centrima. Belek je drugo ime za moderno i luksuzno letovalište. Ukras je Antalijskog zaliva i idealno mesto za miran odmor u okruženju mediteranske vegetacije. Brojni istorijski lokaliteti u blizini čine ga posebno zanimljivim i privlačnim za ljubitelje antičke kulture. Hoteli iz naše ponude, okruženi borovim i kedrovim šumama, odišu luksuzom i bogatstvom ponude. Šetališta uokvirena mirisom cveća, prelepe peščane plaže sa suncobranima i ležaljkama, bazeni za decu i odrasle, tobogani i akva parkovi, tereni za rekreaciju, spa i welnes centri, butici i brojni restorani, fascinantan izbor jela i pića, kao i mogućnost uživanja u drugim brojnim i izazovnim sadržajima, pretvoriće vaš boravak u ovom delu Turske u istinski doživljaj.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Hotel se nalazi 35 km od aerodroma u Antaliji, 45 km od centra Antalije, a 4 km od centra Beleka i na samoj obali mora. Otvoren je 2001. godine, a renoviran 2014. godine i nalazi se na površini od 60.000 m².

Plaža:
Hotel ima sopstvenu peščanu plažu. Ležaljke, suncobrani, dušeci kao i peškiri za plažu su ukljuceni u cenu.

Sobe:
Hotel ima Glavnu zgradu i vila deo. U glavnoj zgradi hotel raspolaže sa 286 standardnih soba (max 3 osobe, 28 m²), 3 sobe za osobe sa posebnim potrebama, 12 jednosobnih executive soba (max 2 osobe, 40 m²) i 4 trosobne king suite sobe (max 4 osobe, 128 m²). U bungalov delu se nalaze: 56 dvosobnih select soba u Select Villa delu (max 3+1 osobu, 40 m²). Svaka soba ima: kupatilo, fen za sušenje kose, papuče i bedematil, centralni klima uređaj u glavnoj zgradi, individualna klima u villa delu, televizor, bežični internet (besplatno), telefon, mini bar (besplatno), sef (besplatno), balkon, room service (dodatno se plaća).

Hotelski sadržaji:
Glavni i 5 a’la carte restorana (italijasnki, riblji, turski, meksicki, azijski restoran besplatno jednom u toku boravka uz rezervaciju), dijetalni meni, 6 barova, besplatan internet, 7 konferencijskih sala (25-750 osoba), unutrašnji bazen (samo zimi), 5 spoljašnjih bazena, 5 vodenih tobogana, 6 fudbalskih terena, 2 teniska terena, iznajmljivanje teniskih rekvizita, osvetljavanje teniskih terena, teretana, spa centar, sauna, tursko kupatilo, parna soba, aerobik, akvabik, odbojka i fudbal na pesku, boćanje, košarka, stoni tenis, diskoteka, muzika uživo, animacija, 2 dečija klub (mini 4-12 i teen 13-16 godina), dečije igralište, dečija diskoteka, dečiji meni, dečiji bazen i dečiji vodeni tobogan. Plaća se: dadilja, doktor, masaža, internet kafe, bilijar, kuglanje, časovi tenisa, surfovanje (uz licencu), ronjenje, motorni sportovi na vodi, usluga pranja veša i hemijskog čišćenja.

Način služenja obroka: 
Švedski sto
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama