Olympion Melathron

Platamon, Olimpska regija

Opis destinacije

Platamon je turističko mesto na jugu Pierie, u bilizini čuvene planine Olimp. Udaljen je oko 50 km od grada Larise i oko 40 km od grada Katerini, sa kojima je povezan autobuskim i voznim linijama. Zaštitni znak ovog mesta je prelepi venecijanski dvorac-tvrđava. Platamon se smatra jednom od značajnijih turističkih destinacija u ovoj oblasti. Obiluje restoranima, kafeterijama i smeštajnim objektima. Sa svojim mirnim i opuštenim ambijentom, bujnom vegetacijom, čuvenim platamonskim zamkom i tradicionalnim naseljem Palios Panteleimonas u ovoj oblasti, Platamon je idealna destinacija za odmor.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Olympion  Melathron se nalazi u Olimpskoj regiji. Hotel Olympion  Melathron se nalazi u mestu Platamon, od centra mesta je udaljen 1.4 km, dok je od plaže udaljen 200 m.

Sobe: Hotel Olympion  Melathron poseduje 22 smeštajne jedinice u svom sastavu. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard sobe, triple sobe, family sobe i family bungalov. Standard sobe imaju 20m² i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta. Triple sobe imaju 35m² i imaju bračni krevet i sofa krevet. Family sobe imaju 35m², imaju spavaću sobu sa bračnim krevetom ili dva odvojena kreveta i dnevnu sobu sa sofa krevetom. Family bungalov imaju 35m². Ovi tipovi soba su idealni za porodice i imaju bračni krevet i krevete na sprat za decu. Svaka soba ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj i balkon.

Hotelski sadržaj: Hotel Olympion  Melathron u svom sastavu, ima glavni restoran u kome se poslužuju pansionski obroci. Pored ovoga hotel Olympion  Melathron ima snack bar, bar pored bazena kao i bar na plaži, gde gosti hotela mogu da konzumiraju alkoholna i bezalkoholna pića, kafe, sokove i poslastice. Od ostalih sadržaja hotel ima rent a car parking koji je besplatan, usluge pranja veša, kao i usluge doktora na poziv.

Sport i zabava: Hotel Olympion  Melathron u svom sastavu ima bazen sa ležaljkama i suncobranima oko bazena koji su besplatni.
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama