NN Ada Bojana

Ulcinj, Crna Gora

Opis destinacije

Svojim položajem Ulcinj zauzima krajnji južni deo Jadranskog primorja, a nalazi se u jugoistočnom delu Crne Gore. Južnim delom izlazi na Jadransko more, a istočnim delom protiče reka Bojana. Ulcinj leži na otvorenom moru, naspram Otrantskih vrata. Predeo na kojem je grad nastao i na kojem se i dalje razvija veoma je brdovit. Zapadno od grada nalazi se poznati primorski grad i crnogorska luka Bar. Sa blizu 20 km plaža, od toga 15 km finih peščanih, maslinjacima od oko 88.000 stabala, lekovitim svojstvima peska, blata i mineralne sumporne vode, Ulcinj predstavlja respektabilan ekonomsko-turistički potencijal za razvoj svih vrsta turizma.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja
Nudističko naselje Ada Bojana UlcinjUsluga polupansion (švedski sto) cene su po osobi i danu
Termin boravka
Do11. 06.06. 07.21. 08.16. 09.
10. 06.05. 07.20. 08.15. 09.31. 10.
Ada Bojana L36,0044,0055,0044,0036,00
Ada Bojana A33,0038,0047,0038,0033,00

Popusti:
- za decu do 2 godine boravak je besplatan;
- deca do 10 godina na zasebnom ležaju imaju 30% popusta; 
- deca do 10 godina na zajedničkom ležaju imaju 50% popusta;
- popust za treći ležaj je 20%.

Doplate:
- boravišna taksa i osiguranje nisu uključeni u cene;
- za pun pansion je 20%;
- za jednokrevetnu sobu je 60%;
- za pogled more je 10%.
Lokacija
U zagrljaju između reke Bojane i Jadranskog mora, nalazi se rajsko ostrvo, čuveno širom sveta po nudističkom naselju i netaknutoj prirodi. Iako je smešteno u mediteranskom pojasu, na ostrvu je zastupljena suptropska klima. Krase ga jedinstven eko-sistem i zalasci sunca koji ostavljaju bez daha.

Ostrvo je nastalo na veoma neobičan način. Prema predanju, u 19. veku u blizini dva spruda, na samom ušću Bojane, nasukao se brod Merito. Kako se vlasnici broda nisu mogli dogovoriti oko načina na koji će ga izvući iz zagrljaja mora, brod je ostao večno zarobljen. Preko olupine broda reka je gomilala nanose i tako se rodilo ostrvo za koje se može reći da je delo i prirode i čoveka. Duž reke Bojane nanizane su brojne autentične ribarske kućice i atraktivni restorani koji služe ribu ulovljenu i spremljenu na tradicionalan način. Naselje je udaljeno 15 km udaljeno od Ulcinja, u jugozapadnom kraku ostrva pored nudističke plaže.

Hotelski sadržaji
Niz aktivnosti i sportska ponuda na Adi Bojani pružaju mogućnosti za aktivan odmor, a dobra hrana i vrhunsko vino zadovoljiće ukuse i najvećih gurmana. Za sport i rekreaciju gosti hotela mogu koristiti teniske terene, teren za mali fudbal, teren za odbojku koji se nalazi na samoj plaži kao i stolove za stoni tenis. Jedna od nezaobilaznih atrakcija u ponudi Ade i prepoznatljiv simbol ovog letovališta jeste jahanje konja. U ponudi na Adi Bojani su sportovi na vodi: surfing i jedrenje, a za one smelije, u neposrednoj blizini hotelskog kompleksa je i škola ekstremnih sportova kao što je windsurf, katesurf i letenje zmajem. Za iznajmljivanje svih potrebnih rekvizita gosti se mogu raspitati na recepciji, a za opuštanje nakon aktivnog dana preporučujemo masaže koje pružaju vrhunski maseri u prostoriji za masažu koja se nalazi naspram restorana.

Smeštaj
Naselje se sastoji od vila i bungalova. Gosti imaju na raspolaganju tri tipa soba: Tip A (180 soba), Tip B (46 soba) i Tip L (70 soba).

Tipa A: Jednospratne vile paviljonskog tipa nanizane su naspram zgrade restorana, južno i jugozapano prema nudističkoj plaži i zapadno prema učću Bojane u more. Sobe u vilama su dvokrevetne ili trokrevetne, sa kupatilom i terasom i raspolažu sa klimom, televizorom i mini frižiderom.

Tip B: Drveni bungalovi idealni su za boravak parova. Tri reda drvenih bungalova nalaze se u istočnom bloku hotelskog naselja naspram nudističke plaže. U prizemlju bungalova je mali hol i kupatilo, a kružne drvene stepenice vode na gornji sprat gde je spavaća soba sa francuskim ležajem, toaletni sto i orman, klima, TV i mini frižider. Svaki bugalov ima malu verandu sa pogledom na more.

Tip L: Sobe u Tipu L su najprostranije i idealne su za boravak porodica. Nalaze se na samoj plaži u građevinama u obliku grozdova. Šestougaone sobe raspolažu sa francuskim ležajem i trosedom na razvlačenje, velikim pregradnim ormarom i kupatilom. Sve sobe u Tipu L imaju klimu, frižider, televizor i terasu sa pogledom na more.

Usluga
Polupansion, doručak i večera, švedski sto.

Plaža
Jedinstvena plaža je peščana, nudistička i nalazi se u okviru nudističkog naselja.
Gotovinski: 30% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pred put
Odloženo plaćanje: čekovima građana, administrativnom zabranom 40% prilikom rezervacije, ostatak na 6 mesečnih rata

STP

Organizator putovanja je turistička agencija San Tours, broj licence OTP 185/2021 kategorije A od 19. 11. 2021.. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije San Tours. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama