Mirage World

Marmaris, Turska

Opis destinacije

Marmaris se nalazi na egejskoj obali Turske, od aerodroma Bodrum je udaljen 140km, dok je od aerodroma Dalaman na 90km udaljenosti. Ovaj živopisni gradić okružen je plantažama limuna I borovom šumom koja se u nenaseljenim delovima spušta do same obale. Duž glavnog šetališta Marmarisa prolazi se pored plaže sa jedne strane, dok se na drugoj strani se nalaze hoteli, restorani i barovi. U Marmarisu se prepliću moderna atmosfera sa ukusom, mirisom i zvukom orijenta. Noćni život je nešto po čemu je centar Marmarisa prepoznatljiv. Bar street, je prepun diskoteka, klubova i kafića koji rade do 5h. Posebna atrakcija su turske večeri, na kojima možete osetiti tradicionalni duh Turske. Ičmeler je gradić koji je povezan sa Marmarisom, predstavlja popularno turističko mesto u velikoj lepoj uvali. Mesto je idealno za porodično letovanje, izolovano od buke i galame, a opet ne predaleko od glavnih gradskih dešavanja grada Marmarisa. Obala Marmarisa ima prelepe plaže. Duž plaža nalaze se hoteli, restorani i barovi koji imaju kompletnu ponudu hrane i pića. Uglavnom su peščane sa delovima na kojima ima i šljunka. U centru grada nalazi se Folk plaža, koju posećuje i lokalno stanovništvo. Uzunyali plaža, poznata kao Long beach je peščana plaža dugačka oko 10 km, koja spaja Marmais sa Ičmelerom. Na svim plažama možete uživati u sportovima na vodi.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Mirage World je porodični hotel koji se nalazi u Marmarisu, 80 m od gradske plaže, na kojoj se ležaljke i suncobrani koriste uz doplatu. Od centra Marmarisa udaljen je 7 km. Aerodrom Bodrum udaljen je 145 km a aerodrom Dalaman 90 km. Zauzima površinu od 7800 m2 i sastoji se od 4 zgrade.

Sobe: U svom sastavu Mirage World hotel  ima ukupno 197 standard i family soba. Svaka ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, sef, mini bar i balkon. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard, porodične i deluxe sobe. Porodične sobe kojih ukupno ima 12 su veće kvadrature, sastoje se iz dnevnog boravka koji ima 2 sofe za spavanje i spavaće sobe. Iste su opremljenosti kao i standardne sobe osim što imaju 2 klima uređaja i 2 balkona.

Hotelski sadržaj: Osim glavnog restorana Mirage World hotel ima 4 bara u kojima se služe lagani obroci, užine i osvežavajući napici. Od ostalih sadržaja ima frizerski salon, zlataru, TV salu, igraonicu, internet centar, wi fi internet konekciju na recepciji, mini biblioteku, usluge fotografa, servis za pranje i sušenje veša. Postoji i mogućnost usluge čuvanja dece na upit.

Sport i zabava: Hotel Mirage World poseduje 2 spoljašnja bazena za odrasle i 2 bazena sa 2 vodena tobogana namenjena najmlađim gostima. Spa centar u svojoj ponudi ima tursko kupatilo, saunu i pojedine vrste masaže. Hotel poseduje igraonicu za decu uzrasta 4 – 12 godina. Ljubitelji sporta mogu da uživaju u fitnes centru, dok na plaži postoji mogućnost bavljenja pojedinim sportovima na vodi.
1.dan  Beograd – Marmaris
Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre leta. Let za Dalaman direktnim čarter letom avio kompanije Air Serbia. Nakon sletanja transfer do izabranog hotela. Smeštaj, noćenje.

2 – 10/11. dan Marmaris
Slobodno vreme za individualne aktivnosti, odmor i fakultativne izlete. Noćenje.

11/12. dan Marmaris – Beograd
Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Let za Beograd.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama