Mio Bianco Resort

Bodrum, Turska

Opis destinacije

Marmaris je deo Likijeske rivijere prepoznatljive po dugim peščanim plažama i šumovitom zaleđu uz malu magiju božnastvenog turističkog gradića Ičmelara. Marmaris je udaljen oko 130 km od aerodoma u Bodrumu i oko 90 km od aeordroma u Dalamanu. Nalazi se na severozapadnoj strani od ostrva Kos u Grckoj, a do susednog grčkog ostrva Rodosa je nepun sat vožnje hidrogliserom. U gradu živi preko 28.000 stanovnika. Od starog dela grada, uz peščanu plažu, pruža se dugo šetalište uz koje se nižu hoteli, restorani, barovi i prodavnice koje zadovoljavaju svačiji ukus. Posebno je poznata Ulica barova u samom centru gde se nalaze na desetine klubova i diskoteka sa najrazličitijim programima i sadržajima.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel Mio Bianco je udaljen 55 km od aerodroma, a 24 km od centra Bodruma. Hotelski kompleks zauzima površinu od 58.000 m2. Najbliže mesto, Turgutreis, udaljeno je 8 km od hotela i prava je poslastica za one koji uživaju u šopingu, šetnjama i večeri na obali Egejskog mora sa pogledom na luksuznu marinu i grčko ostrvo Kos.

Plaža:
Hotel je smešten na sopstvenoj peščano-šljunkovitoj plaži, koja je nagrađena plavom zastavom. Deo hotela nalazi se direktno na plaži, a deo preko puta ulice i povezan je podzemnim prolazom. Ležaljke i suncobrani su besplatni za goste hotela, a za peškire je potrebno ostaviti depozit.

Hotelski sadržaj:
Osnovni restoran, 2 a la carte restorana (turski i riblji -  besplatno jednom u toku boravka, uz rezervaciju), 4 bara, 2 spoljašnja bazena, Wi-Fi internet u lobiju, 4 tobogana, dečije igralište, dečiji bazen, dečiji meni, dečiji klub (4-12 godina), sauna, tursko kupatilo, diskoteka, aerobik, bilijar, teretanu, tursko kupatilo, parno kupatilo, aqua aerobik, pikado, odbojku na plaži, stoni tenis, košarku, boćanje, animacije, mini-fudbal. Plaćaju se: škola ronjenja, bilijar, sportovi na vodi, masaže i tretmani u Spa centru, usluga čuvanja dece, usluga pranja i peglanja veša, hemijsko čišćenje, frizerski salon, prodavnice, doktor.

Sobe:
Ovaj kompleks raspolaže sa ukupno 210 smeštajnih jedinica raspoređenih u dva dela. U "Mio Bianco" delu nalaze se dve zgrade sa ukupno 88 standardnih soba, 1 soba namenjena je osobama sa posebnim potrebama (30 m2, max. 3 osobe), 26 dvosobnih porodičnih soba (40 m2, max. 4 osobe), 26 trosobnih porodičnih soba (40 m2, max. 5 osoba). U "Mio Mare" delu se nalaze 23 Mare sea view sobe (30 m2, max. 3 ili 2+2). U svakoj sobi postoji individualni klima uređaj, TV, telefon, fen za sušenje kose, mini-bar (besplatna voda, dopunjava se svakodnevno), WiFi internet (plaća se), sef (plaća se), balkon ili terasa (ili francuski balkon).

Način služenja obroka:
Švedski sto

Kontakt: 

www.miobianco.com.tr
 
PROGRAM PUTOVANJA
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta*; Čarter let na relaciji Beograd - Bodrum. Sletanje u Bodrum. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. – 7. 10. 14. DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8. 11. 15. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Bodrum – Beograd. Dolazak u Beograd.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama