Mandarin Resort & Spa

Bodrum, Turska

Opis destinacije

Bodrum se nalazi na istoimenom poluostrvu, nasuprot grčkom ostrvu Kos, na egejskoj obali Turske. Staro ime Bodruma je Halikarnas, rodno mesto Herodota, a mnogobrojni kameni ostaci u gradu i oko njega govore u prilogu njegove burne poršlosti. Gradom dominara tvrđava Halikarnas, jedinstven primerak srednjovekovne arhitekture, koju su podigli vitezovi sa Rodosa. Nekada je bila zatvor, a danas je pretvorena u podvodni arheološki muzej, sa eksponatima koji datiraju još iz Bronzanog doba. Trenutno je muzej zatvoren za obilaske usled restauracije prostora. U Bodrumu se nalazi i jedno od sedam svetskih čuda antičkog doba, grobnica kralja Mausolusa, od koje je i nastao naziv za monumentalne grobnice, mauzolej.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Mandarin Resort & Spa se nalazi u gradu Bodrumu, oko 500 m je udaljen od centra i ulice sa brojnim barovima, a od peščano-šljunkovite gradske plaže oko 400 m (ležaljke i suncobrani se plaćaju). Od aerodroma Bodrum-Milas je udaljen 35 km. Delimično je renoviran 2018. godine. Hotel Mandarin Resort je dobra preporuka za mlađe goste i aktivniji odmor.

Sobe: Mandarin Resort & Spa ima ukupno 181 sobu, koje su raspoređene u 14 dvospratnih zgrada. U ponudi turističke agencije Odeon Wordl Travel su sobe kategorije standard i family. Sve sobe imaju kupatilo, fen, telefon, TV, sef, mini bar, klima uređaj, wi fi internet i balkon ili terasu. Porodične (family) sobe su veće kvadrature i određeni broj se sastoji od dve prostorije.

Sadržaj hotela: Osim glavnog restorana u kom se služe obroci, Mandarin Resort u svom sastavu ima i snack bar sa ponudom laganih obroka i osvežavajućih napitaka, kao i 3 bara, od kojih je 1 pored bazena. U sastavu hotela su i prodavnica, frizerski salon, servis za pranje veša, a dostupna je i medicinska asistencija.

Sport i zabava: Mandarin Resort raspolaže sa 2 bazena, od kojih je 1 sa toboganom i posebnom sekcijom za decu, a prostor za sunčanje je opremljen ležaljkama i suncobranima. Gosti mogu da koriste i mali fitnes centar, a u okviru spa centra su unutrašnji bazen, hamam, đakuzi, sauna i sobe za različite vrste masaža. Od sadržaja za rekreaciju su dostupni stolovi za stoni tenis i pikado. Najmlađim gostima hotela je na raspolaganju mini klub.
1.dan  Beograd – Antalija (Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer)
Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre leta. Let za Antaliju direktnim čarter letom avio kompanije Air Serbia. Nakon sletanja transfer do izabranog hotela. Smeštaj, noćenje.

2 – 7/10/11/14. dan  Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer
Slobodno vreme za individualne aktivnosti, odmor i fakultativne izlete. Noćenje.

8/11/12/15. dan  Antalija – Beograd
Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Let za Beograd.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama