Malta

Nova godina, Malta

već od 545€

Opis destinacije

Maltu čini pet ostrva od kojih je najveće istoimeno ostrvo – Malta, zatim Gozo, Comino (sa svega 4 stalno naseljena stanovnika), Cominoto i Filfla. Glavni grad Malte je Valeta - utvrđenje, tvrđava prepuna spomenika krstaške istorije, palata i crkava, koje je u XVI veku osnovao, Žan De La Vale. Glavna letovališta su: Sliema, St. Džulijans, Kavra, Buđiba i Meliha. Iskoristite mogućnost da upoznate ovu neobičnu zemlju i njenu bogatu kulturno umetničku baštinu, da se upoznate sa njenom bogatom istorijom kao i da uživate u ukusnoj, tipično mediteranskoj kuhinji.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
– DOČEK NOVE 2024.GODINE –
MALTA

29.12.2023. – 01.01.2024.HOTEL 3*545€

U cenu je uračunato
- avionski prevoz na relaciji Beograd – Malta – Beograd kompanijom Air Serbia
- aerodromske takse i obavezno osiguranje u avio saobraćaju ( 56 evra, podložne su promeni)
- smeštaj na Malti (3 noćenja sa doručkom – kontinentalni švedski sto) u hotelu sa 3* u 1/2 i 1/2+1 sobama
- autobuski transfer aerodrom – hotel – aerodrom
- troškove organizacije aranžmana
- usluge lokalnog vodiča

U cenu nije uračunato
- međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka (izdaje se u agenciji, osigurana suma je 30.000 €) – 5 € (osobe od 19 – 74,99 god.), 3 € (deca od 0 meseci – 18,99 god.), 10 € (osobe od 75 – 80 god.)
- ulaznice i fakultativne izlete
- obaveznu gradsku komunalnu taksu na Malti za boravak u hotelima sa 3* – 0.5 € po noćenju / po osobi

Neobavezne doplate
- Osiguranje 75 - 80 godina: 10 EUR
- Osiguranje 19 - 74,99 godina: 5 EUR
- Osiguranje 0 - 18,99 godina: 3 EUR

DOPLATA ZA 1/1 SOBU: 80 €

POPUSTI:
- deca od 0 – 2 godine plaćaju 35€ u pratnji dve punoplatežne osobe (nemaju sedište u avionu, nemaju ležaj u hotelu)
- deca od 2 – 12 godina popust 10% u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u avionu, imaju pomoćni ležaj u hotelu, na upit)
- treća odrasla osoba u 1/2+1 sobi popust 5%

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI (podložne su promenama, minimum za realizaciju izleta je 10 putnika, deca od 2-12 godina ostvaruju popust, deca od 0-2 godine besplatno):
- Mdina, Valeta, vrtovi Baraka – 40 € (ulaz u katedralu Sv. Jovana se naplaćuje dodatno - 15e po osobi)
- Jug Malte - 40 €

NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA:
Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije... Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera Organizatora putovanja. Svu odgovornost prilikom izvođenja fakultativnih izleta snosi ino-partner.
HOTEL KENNEDY NOVA 4*  https://kennedynova.com/
Hotel se nalazi na obali mora u centru malteškog letovališta Sliema. Na vrhu hotela se nalazi terasa sa predivnim pogledom na more. Sve sobe imaju kupatilo (tuš/wc), fen, SAT TV, telefon, klima uređaj i sef uz doplatu. U sastavu hotela je restoran, snack bar, bar na krovu pored bazena.

HOTEL PLAZA & PLAZA REGENCY 3*   https://www.plazahotelsmalta.com
Kompleks se nalazi na promenadi na pola puta između centra Slieme i St.Julians-a, okružen brojnim sadržajima. Od aerodroma hotel je udaljen 10 km. Dve hotelske zgrade povezane su mostom na 6. i 7. spratu. Svih 160 soba ima kupatilo (tuš/wc), fen, SAT TV, telefon, klima uređaj i sef. U sastavu hotela je restoran, snack bar, bar na krovu pored bazena i internet cafe. Gostima je na raspolaganju spoljašnji bazen na krovu hotela i unutrašnji bazen.
1.dan BEOGRAD – MALTA
Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” u 09.30h. Let za Maltu kompanijom Air Serbia JU 892 u 11.55h. Sletanje je planirano u 13.50h. Po sletanju na aerodrom odlazak u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

2.dan MDINA – VALETA – VRTOVI BARAKA
Doručak. Slobodno vreme ili odlazak na fakultativni izlet koji obuhvata posetu Valete, Mdine i Baraka vrtova. Pešačko razgledanje istorijskog centa glavnog grada, šetnja pored katedrala Jovana Krstitelja i kapela sa slikama Karavađa (njegovo najveće platno “Odsecanje glave Sv.Jovana Krstitelja”), palate Velikog Majstora malteškog reda (sagrađena 1571. god) i obilazak vrtova Baraka sa pogledom na luku Valeta i “Tri Grada” gde su boravili Malteški vitezovi pre zidanja nove prestonice. Vožnja do Mdine, prve prestonice Malte i šetnja kroz Grad Tišine. Slobodno vreme. Povratak u grad. Noćenje.

3.dan TRI GRADA – PLAVA PEĆINA - MARSAXLOK
Doručak. Slobodno vreme ili odlazak na fakultativni izlet na jug Malte koji započinje razgledanjem Tri grada: Vitoriosa (Birgu), Cospicua i Senglea (gde su Malteški vitezovi boravili pre zidanja nove prestonice) i šetnjom pored crkve Sv.Laurens, Palate inkvizicije i Pomorskog muzeja sve do šetališta uz more. Nastavlja se posetom ribarskom selu, Marsaxlok, poznatom po tipičnim, šarenim čamcima i ribljoj pijaci. Plava pećina predstavlja skup morkih pecina duž jugoistone obale Malte i popularna je turistička atrakcija. Slobodno vreme. Povratak u grad. Noćenje.

4. dan MALTA – BEOGRAD
Doručak. Odjava iz hotela. Slobodno vreme do transfera na aerodrom. Let za Beograd (JU 893) u 15.45h. Sletanje u Beograd u 17.40h. (Kraj usluga)
- 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% najkasnije 10 dana pre putovanja
- 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana BEZ KAMATE najkasnije do: 
Za polaske od 01.10. do 31.12.2023……………........………..15.04.2024.
- platne kartice (Visa, Dina, Master, Maestro, American Express)

VT

Organizator putovanja je turistička agencija Viva Travel, broj licence OTP 474/2020 kategorija licence A25. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Viva Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama