Lujo Hotel

Bodrum, Turska

Opis destinacije

Danas je Bodrum jedno od najposećenijih turističkih mesta u Turskoj, sa centrom umetničke kolonije, što se može videti po mnogobrojnim galerijama i boemskoj atmosferi. Bodrum je poznat i po noćnom životu koji traje do jutarnjih sati, a brojni restorani, barovi, noćni klubovi, kao i prodavnice otvoreni su celu noć. Bodrum je podeljen na više uvala koje su sa gradom Bodrumom povezane dolmošumia, lokalnim linijskim prevozom (kombijima) koji cirkuliše tokom celog dana. Gumbet se nalazi 2,5 km zapadno od Bodruma. Poznat je po lepim plažama i velikom broju hotela, a blizina samog grada Bodruma učinila je ovo mesto atraktivnim za turiste.Bitez je zaliv posle Gumbeta, sa tirkiznom bojom mora, mnoštvom hotela i šetalištem iznad plaže. Pored dnevnih krstarenja od uvale do uvale, turisti mogu provesti dan na grčkom ostrvu Kos, do kog postoje svakodnevni polasci brodom. Takođe mogu uživati u džip safariju ili posetiti aqua park.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Lujo je luksuzan hotelski kompleks otvoren 2018. godine koji se prostire na površini od 90.000 m².  Hotelska plaža, koja je duga 1 km, sastoji se od 3 odvojena dela. Indigo Beach – namenjena samo odraslim osobama na kojoj se organizuju dnevne žurke uz nastupe DJ-a, Joy Beach – namenjena porodicama i Escape Beach – plaža na kojoj nema animacije i muzike. Od centra Bodruma udaljen je 20 km, dok je od aerodroma udaljen 15 km.   

Sobe: Lujo hotel se sastoji iz 14 blokova i 7 vila i u svom sastavu ima 412 smeštajnih jedinica podeljenih u više kategorija. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju su superior, de luxe i family sobe, ostali tipovi soba mogu se raditi na upit. Sve smeštajne jedinice su moderno opremljene, svaka ima kupatilo sa brendiranim kozmetičkim proizvodima, fen, TV, telefon, klima uređaj, sef,  mini bar,  balkon ili terasu.

Hotelski sadržaj: U sastavu objekta Lujo se nalazi više restorana i barova. Osim glavnog restorana, gostima su na raspolaganju 6 a la carte restorana, steak restoran, 11 barova, kao i servis za pranje i sušenje veša.

Sport i zabava: U sastavu hotela Lujo nalaze se 4 spoljašnja bazena, unutrašnji bazen, aqua park sa 6 tobogana, dečiji bazen i 2 dečija vodena tobogana. U ponudi hotela je i spa centar koji može da odgovori na potrebe najzahtevnijih gostiju, sadrži prostorije za različite vrste masaža, mnogobrojne kozmetičke i terapeutske tretmane kao i frizerski salon. Lujo hotel deci pristupa sa posebnom pažnjom. Poseduje dečije igralište, dečiji klub, dečiju diskoteku, dečiji meni u restoranu i bioskop. Ljubitelji aktivnog odmora mogu da koriste fitnes centar, dok na plaži postoji mogućnost bavljenja pojedinim sportovima na vodi. 
1.dan   Beograd – Bodrum
Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre leta. Let za Bodrum direktnim čarter letom avio kompanije Air Serbia. Nakon sletanja transfer do izabranog hotela. Smeštaj, noćenje.

2 – 10/11. dan   Bodrum
Slobodno vreme za individualne aktivnosti, odmor i fakultativne izlete. Noćenje.

11/12. dan   Bodrum – Beograd
Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Let za Beograd.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama