Lordos Beach Hotel

Larnaka Bay, Kipar

Opis destinacije

LARNAKA (Larnaca) - najstariji grad na ostrvu i treći po veličini, udaljen 5 km od međunarodnog aerodroma, poznat po čuvenom zdanju Crkvi Svetog Lazara, po uređenom šetalištu Finikuds, uz obalu mora sa drvoredom palmi i peščanim plažama, Jonates, Phinikoudes i Mackenzie beach i najstarijem neolitskom naselju Kirokitija. U blizini Larnake nalazi se i čuveno Veliko slano jezero, svratište ružičastih flamingosa. Za grad Larnaka na Kipru kažu da je grad sa dva lica - grad star 10.000 godina, podignut na ostacima antičkog grada Kition, a s druge strane o moderno i prestižno evropsko letovalište.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Nalazi se na peščanoj plaži, okružen palmama. Hotel Lordos Beach je udaljen 6 km od centra Larnake i 24 km od aerodroma.

Sobe: Ukupno 175 soba, sve imaju kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, radio, sef, wi fi, mini bar, aparat za čaj i kafu i balkon.

Hotelski sadržaj: Pored glavnog restorana, hotel ima i a la carte restoran, koktel bar, barove pored bazena i na plaži, suvenirnicu, frizerski salon, servis za pranje i sušenje veša i menjačnicu.

Sport i zabava: Gostima su na raspolaganju spoljašnji bazeni sa vodopadima, tereni za tenis, košarku, rukomet, mali fudbal, bilijar i stoni tenis. Spa centar u svom sastavu ima unutrašnji bazen, parno kupatilo, đakuzi, saune, fitnes centar i prostorije za masažu i tretmane. Najmlađim gostima je na raspolaganju zanimljiv mini aqua park, dečiji klub i profesionalni tim animatora. 
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama