Kriss Hotel

Bodrum, Turska

Opis destinacije

Halikarnasus, danas poznat kao Bodrum, nalazi se na istoimenom poluostrvu i sa preko 30 000 stanovnika i oko milion turista godišnje, predstavlja najpopularnije mesto na Egeju u Turskoj. Nekadašnji grad na luci i poznato sastajalište malih ribara i sakupljača sunđera, danas je ta ista luka načičkana belim luksuznim jahtama, a grad postao poznat kao turski St. Tropez. Odiše upečatljivim crtama evropskih gradova, gde se može pohvaliti izuzetno bogatim kulturno – istorijskim nasleđem, jer predstavlja centar jednog od sedam svetskih čuda – grobnice kralja Mausolusa, kao i rodno mesto oca istorije – Herodota . Muzej podvodne arheologije predstavlja nezaobilazan punkt u Bodrumu. Uređen je u renoviranom bodrumskom zamku – kuli Svetog Petra. Destinacija tirkizne obale, spoj prirodnih lepota i istorijski značajnih lokacija, mesto gde tradicija ide rame uz rame sa modernim dobom, predstavlja turističko mesto koje zadovoljava gotovo sve tipove klijenata.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi u mestu Ortakent, 13km od centra Bodruma i 35km od aerodroma Milas.

Opšti podaci
Hotel je otvoren 2005.godine i zauzima površinu od 4000m2. U okviru hotela se nalazi 45 standardnih soba koje su smeštene u dvospratnim objektima u prelepom prirodnom ambijentu. Gostina su na raspolaganju u okviru hotelskog kompleksa glavni bazen, glavni restoran, dva bara.

Za najmlađe tu su dečiji bazen i igralište.

Plaža
Od hotela na 300m udaljenosti se nalazi gradska plaža koju gosti mogu da koriste.

Plaća se: upotreba suncobrana i ležaljki na plaži.

Smeštaj
U okviru hotela se nalaze samo standardne sobe. Sve sobe imaju telefon, fen za kosu, pločice na podu, SAT TV, kupatilo sa tuš kabinom, split klima uređej, francuski balkon. 

Standardna soba im a površinu 22-25m2.

Hrana i piće
Hotel ima uslugu All Inclusive – samoposluživanje u glavnom restoranu (izbor više jela prema hotelskom konceptu). U okviru usluge su uključeni obroci u glavnom restoranu ( doručak, ručak, večera), coffee break, snack u periodu 17:00-18:00, kao i sva bezalkoholna i alkoholna pića lokalne proizvodnje. Gostima su pored glavnog restorana na raspolaganju i dva bara (Bar, Pool bar). All inclusive koncept je u intervalu 10:00-23:00. Usluga pića je po principu samoposluge.

Plaća se: uvozna i premium pića, energetska pića, sveže ceđeni sokovi, turska kafa, flaširana pića i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji
Doktor, servis za pranje i peglanje veša, rent-a-car.

Sport i zabava
Otvoreni bazen za odrasle, bazen za decu, pikado, odbojka na plaži, stoni tenis, odbojka.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama