Krakov

Nova godina, Poljska

već od 130€

Opis destinacije

Proverite zašto je ovaj grad nekada bio prestonica Poljske. Grad odiše energijom, mladošću i jedan je od većih univerzitetskih centara u Evropi. Izuzetno niske cene i veliki broj studenata u ovom gradu (negde polovina od ukupnog broja stanovnika grada) govore sve o provodu koji možete priuštiti ovde. Pored izuzetnog provoda Krakov i uopšte ovaj deo Poljske je bogat kulturnim i istoriskim nasleđem. Gradske vlasti u Krakovu izdvajaju velika sredstva za samu novogodišnju noć i već je praksa da se doček organizuje na centralnom gradskom trgu a nacionalna televizija Poljske predhodnih godina u novogodišnjoj noći prenosi uživo upravo doček sa ovog trga.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Krakowiak DS**
Usluga: noćenje sa doručkom
29.12. - 03.01.
1/1 soba190€170€
1/2 soba175€155€
Campanile Cracovie HOTEL***
Usluga: noćenje sa doručkom
29.12. - 03.01.
1/2 soba200€180€
Babilon
Usluga: noćenje sa doručkom
29.12. - 03.01.
1/2 soba175€155€
1/3 apartman165€145€
1/4 apartman150€130€

Cena aranžmana uključuje
- Tri noćenja sa doručkom u izabranom smeštaju iz ponude
- Prevoz na relacijama prema programu turističkim autobusima
- Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana
- Organizacioni i drugi troškovi agencije

Cena aranžmana ne uključuje
- Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje 1200rsd , sa pokrićem Covid 1500rsd Triglav
- Fakultativne izlete (obilazak Aušvica - Obilazak Vjeličke - Fakultativne žurke u Krakovu - Repriza Nove Godine u Budimpešti - Obilazak Jevrejske četvrti)
- Individualne troškove putnika
- Troškovi promene već potvđenih rezevacija – 1000 rsd po promeni
- Doplata za gorivo – u slučaju povećanja cene goriva
Krakowiak DS** . Nalazi u Krakovu i raspolaže restoranom i besplatnim parkingom u okviru objekta. Besplatan bežični internet dostupan je u celom objektu.
Raspolaže dvokrevetnim sobama sa sopstvenim kupatilom sa tuš kabinom. Pojedine sobe opremljene su TV-om. Recepcija radi 24 sata dnevno. U trpezariji možete uživati u doručku. Objekat se nalazi u neposrednoj blizini objekta Babilon iz naše ponude. 
Ponosni smo na dugogodišnju saradnju sa ovim objektom (poslednjih 7 godina sarađujemo sa Krakowiak-om).
Gosti objekta daju izuzetno visoke ocene ovom objektu i  trenutna ocena na stranici buking je 8,8. 

Hotel Campanile Cracovie*** nudi smeštaj u srcu Starog grada Krakova, pored Parka Planti. Zahvaljujući svojoj pogodnoj lokaciji, gosti imaju direktan pristup mnogim prodavnicama, barovima, pabovima i restoranima.
Prostrane, klimatizovane sobe smeštajnog objekta Campanile imaju flat-screen TV sa kablovskim kanalima i kupatila opremljena kadom i tušem.  Ujutru se služi doručak na bazi švedskog stola.

Babilon Krakov. Nalazi u Krakovu i nudi 1/2 sobe i 1/3 i 1/4 apartmane.  Svaka soba ima radni sto sa posebnim ili deljivim kupatilima. Gosti imaju pristup kuhinji sa frižiderom i sudoperom. Osoblje i recepcija je na raspolaganju 24 sata dnevno. Objekat Babilon nalazi se u univerzitetskoj četvrti Krovodrza na 1,2 km od Stadiona Visle iz Krakova, 2 km od Narodnog muzeja Krakova i 2,5 km od strogog centra grada. Svaka soba poseduje garderober. 
Sadržaji ovog objekta uključuju restoran, recepciju koja radi non-stop, kuhinju i besplatan WiFi u svim prostorijama. Privatni parking se može koristiti uz dodatnu naknadu.
Dan 1. Beograd - Krakov
Sastanak grupe na dogovorenom mestu u popodnevnim časovima. Noćna vožnja preko Srbije, Mađarske i Slovačke.

Dan 2. Krakov
Dolazak u Krakov u prepodnevnim časovima. Smeštanje u hotele/hostele. Obilazak grada u pratnji vodiča (centralni gradski Trg , brdo Vavel sa kraljevskim dvorcem , stari gradski Rinek sa zvonikom, Crkva Sv. Marije, Cvetna vrata, stare gradske zidine, opasni Zmaj pod Vavelom, ulica Florianska).. Fakultativni odlazak u neku od diskoteka u Krakovu – Welcome Krakov party...Noćenje

Dan 3. Krakov doček Nove godine
Fakultativni obilazak Aušvica, koncetracionog logora iz II svetskog rata i obilazak koncentracionog logora Birkenau gde je sniman film Šindlerova lista. Povratak u Krakov. Zagrevanje za novogodišnju noć- Odlazak fakultativno na doček u neki od najboljih klubova Krakova.

Dan 4. Krakov repriza Nove godine
Slobodan dan za razgledanje grada i individualne aktivnosti. U toku dana mogućnost fakultativnog razgledanja Jevrejske četvrti u pratnji lokalnog vodiča. Fakultativni odlazak u neku od diskoteka u Krakovu – Krakov party...Noćenje

Dan 5. Krakov - Budimpešta
Prepodnevni Fakultativni obilazak 700 godina starog Rudnika soli „VELIČKA“. Podzemno jezero na dubini od 100m, kraljevska kapela napravljena od soli, koncertna dvorana. Povratak u Krakov i napuštanje soba. Polazak za Budimpeštu oko 14h. U kasnim večernjim satima stižemo na dokove Budimpešte gde ćete moći da fakultativno prisustvujete žurci na brodu. Bilo da ste zaljubljenik u arhitekturu ili party manijak svakako ćete biti oduševljeni krstarenjem Dunavom uz odlične muzičke vibracije. Posle žurke nastavak putovanja ka Srbiji. *u slucaju da nema dovoljno prijavljenih za realizaciju izleta repriza NG na brodu u Budimpesti ne ulazi se u Budimpestu i nastavlja direktno za Srbiju.

Dan 6. Budimpešta - Beograd
Dolazak u Srbiju u prepodnevnim časovima.
- Gotovinsko plaćanje: depozit 3000 RSD prilikom prijave, I rata 3000 RSD mesec dana nakon prijave, ostatak u ratama  najkasnije do 20 dana pre početka aranžmana po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate. 

- Čekovi  građana: mogućnost plaćanja u ratama do 01.03.2023 godine bez kamate. 

- Preko računa: uz profakturu izdatu od strane agencije koja mora biti realizovana do 7 dana.

PZZ

Organizator putovanja je turistička agencija Special Travel Agency - Puzzle Group, broj licence OTP 32/2020 kategorija licence A25. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Special Travel Agency - Puzzle Group. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama