Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija
Nalazi se u Kemeru, Göynük oko 8km od centra Kemera, oko 30km od centra Antalije i oko 40 km od aerodroma Antalija.
Opšti podaci
Karmir Resort & Spa je odlično pozicioniran noviji hotel koji se već pokazao kao pravi izbor za odmor i relaksaciju u živopisnoj prirodi. Hotel je otvoren u maju 2014. godine.

Okružen je prelepim mediteranskim morem, s jedne strane i četinarskom šumom po obodima planinskog masiva, s druge strane. Prostire se na površini od 18.000m2.

Ima 297 soba raspoređenih u tri četvorospratne zgrade (247 standardnih soba, 40 porodičnih soba, 6  junior apartmana , 2 kraljevska apartmana i 2 Karmir apartmana). Za osobe sa posebnim potrebama prilagođene su četiri sobe.

Hotel ima glavni restoran Citrine, snek bar, poslastičarnicu, 2 à la carte restorana (Amethyst – italijanski i Rubi – turski), 3 bara (Diamond lobby, Aqua Marine Pool i Pearl Beach).

Za decu su tu dečiji bazeni sa toboganima, mini klub (uzrast 4-7), animacije (u dve starosne grupe, 8-12 godina i za tinejdžere 13-17 godina) i dečiji bife u glavnom restoranu.

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža
Hotel ima svoj deo na peščano-šljunkovitoj plaži koja se nalazi oko 90m od hotela, preko puta manje ulice. Upotreba suncobrana, ležaljki, dušeka i peškira se ne plaća. Peškiri se dobijaju uz karticu i svako gubljenje iste se naplaćuje od strane hotela.

Plaća se: paviljoni na plaži.

Smeštaj
Sve standardne sobe imaju centralnu klimu, bračni ili dva pojedinačna kreveta, sef, mini bar (napunjen po dolasku), toaletni sto, telefon, satelitsku LCD TV, kupatilo sa tuš/kadom, fen za kosu, laminat i balkon. Standardne sobe imaju površinu oko 23m².

Porodične sobe (family) su površine oko 34m². Imaju dve sobe, u jednoj je bračni krevet, a u drugoj 2 single ležaja.

Junior Suite je velika soba sa bračnim krevetom i prostorom za sedenje, površine oko 40m². Ima i prostrani balkon.

King Suite je slična Junior Suite-u samo je površine oko 51m².

Karmir Suite je velika soba sa bračnim krevetom i prostorom za sedenje, površine oko 63m².

Plaća se: mini bar, Wi-Fi internet (7 dana oko 15$), telefon, room service.

Hrana i piće
Hotel ima uslugu Ultra All Inclusive  – samoposluživanje u glavnom restoranu: doručak , kasni doručak , ručak , večera  i ponoćna užina. Quartz snack bar (brza hrana) od 13:00 do 16:00h, Rubi restoran (razna peciva) od 12:00h do 16:00h, Sapphire poslastičarnica radi od 14:00h do 17:00h. U koncept ulaze lokalna alkoholna i bezalkoholna pića i sladoled za vreme doručka, razne užine i dijetalni i dečiji bife u glavnom restoranu.

Plaća se: à la carte restorani (uz obaveznu prethodnu rezervaciju), uvozna i premium pića i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji
Lekar, frizer, servis za pranje i peglanje veša, hemijsko čišćenje, kopirnica i sale za sastanke.

Sport i zabava
Otvoreni bazen, bazen sa toboganima, dečiji bazen, zatvoreni bazen, zatvoreni dečiji bazen,  gimnastika u vodi, aerobic, step i časovi plesa, odbojka na plaži, vaterpolo, igre i animacije na bazenu, teatar, muzika uživo, večernji programi i predstave, fitness centar, stoni tenis, pikado, košarka, streljaštvo, tenis, Wi-Fi internet u lobiju sa ograničenom brzinom i brojem korisnika.

Plaća se: internet café, osvetljenje teniskih terena, časovi tenisa, časovi ronjenja, sportovi na vodi, bilijar, video igrice i ostalo van koncepta.

Spa & wellness
Spa centar sastoji se od četiri VIP sobe za masažu, četiri standardne sobe za masažu i beauty centra na 700m². Tursko kupatilo (hamam), sauna, fitness centar, šok-tuševi i parno kupatilo ulaze u koncept.

Plaća se: tretmani za negu lepote lica i tela, masaže, pilinzi, beauty room i VIP bazen.

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama