Kairaba Bodrum Imperial

Bodrum, Turska

Opis destinacije

Halikarnasus, danas poznat kao Bodrum, nalazi se na istoimenom poluostrvu i sa preko 30 000 stanovnika i oko milion turista godišnje, predstavlja najpopularnije mesto na Egeju u Turskoj. Nekadašnji grad na luci i poznato sastajalište malih ribara i sakupljača sunđera, danas je ta ista luka načičkana belim luksuznim jahtama, a grad postao poznat kao turski St. Tropez. Odiše upečatljivim crtama evropskih gradova, gde se može pohvaliti izuzetno bogatim kulturno – istorijskim nasleđem, jer predstavlja centar jednog od sedam svetskih čuda – grobnice kralja Mausolusa, kao i rodno mesto oca istorije – Herodota . Muzej podvodne arheologije predstavlja nezaobilazan punkt u Bodrumu. Uređen je u renoviranom bodrumskom zamku – kuli Svetog Petra. Destinacija tirkizne obale, spoj prirodnih lepota i istorijski značajnih lokacija, mesto gde tradicija ide rame uz rame sa modernim dobom, predstavlja turističko mesto koje zadovoljava gotovo sve tipove klijenata.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi oko 18km od centra Bodruma i oko 55km od aerodroma.

Opšti podaci
Hotel ima 375 soba (272 standardne sobe, 95 family soba i 8 suite) i smešten je u prelepom prirodnom ambijentu tako da je preporuka i parovima i porodicama sa decom, kao i ljudima koji žele da provedu odmor sami. Gostima su na raspolaganju glavni restoran,  3 à la carte restorana, 4 bara i Coffee house, bazen, Spa centar i fitness.  

Za decu tu su mini klub, dečiji bazen i igralište.

Plaža
Hotel se nalazi na  svojoj peščanoj plaži sa dokom. Upotreba suncobrana, ležaljki i peškira za plažu je besplatna.

Smeštaj
Sve sobe imaju set digitalni sef, mini bar, LCD TV i satelitske kanale, klimu, kupatilo , fen za kosu, telefon. 
Standardna soba ima površinu oko 24m2 i može imati pogled na more ili pogled na kopno. 
Family soba ima površiu oko 40m2  i imaju balkon sa pogledom na baštu.
Suite ima površinu 60m2  i predviđen je maksimalno za dvoje odraslih i dvoje dece.
Plaća se: telefon, room service.
Hrana i piće
Usluga u hotelu je Ultra All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, večera i ponoćna užina (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima u glavnom restoranu). U koncept usluge su uključeni obroci u glavnom restoranu, užine tokom dana u odrešeno vreme na odrešenim mestima u okviru hotelskog kompleksa, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima nekoliko restorana – Olive Restaurant (italijanski restoran), Oyster Restaurant (riblji restoran), Umami Restaurant (turska restoran), kao i  4 bara: Samara bar, Pool bar, Coco bar, La noche bar i Coffe house.

Plaća se: Coco Bar, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, a la carte restorani (besplatni jednom u toku boravka) i sve ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…). 

Ostali sadržaji
Sala za sastanke, rent-a-car, parking, usluga pranja i peglanja veša, doktor. 

Sport i zabava
Hotel u ponudi ima bazen na otvorenom, relax bazen, dečiji bazen, stoni tenis, mini golf, terene za tenis, terene za košarku, Wi-Fi internet (u svim javnim prostorijama), kao i animacije i večernji program.

Plaća se: sportovi na vodi i ostalo van koncepta.

Spa & wellness
Gosti mogu bez doplate da koriste teretanu.

Plaća se: masaže i svi tretmani za negu lica i tela. 

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama