Jaz Fanfara Resort & Residence

Sharm El Sheik, Egipat

Opis destinacije

Šarm el Šeik nudi i ono što drugi ne mogu. Na letovanju u ovom gradu uz kupanje u toplom i čistom moru prepunom živopisnih korala, možete sebi priuštiti još i šetnju do istorijskih lokaliteta, uzbudljivi džip safari ili adrenalinsko krstarenje peščanom pustinjom do beduinskih naselja... Smestio se na jugoistoku Sinaja, 480 kilometara od egipatske prestonica Kaira. Šarm je uistinu fascinacija s garancijom za dobar odmor. Svi hoteli, svako veče imaju organizovan neki mali spektakl za goste najrazličitijih uzrasta. U nekima od njih događaju se i uzbudljive žurke na kojima se, konkretno, gosti kupaju u peni. Ukoliko sebe ne nalazite ni u jednoj od ovih priča, sigurno će vam prijati šetnja u kojoj vam se pruža prilika da obiđete prodavnice, da kupite suvenire i popričate sa ljubaznim prodavcima koji će pokušati da vam prodaju sve što je moguće. Naravno, uz njihove cene.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel se nalazi na odličnoj lokaciji, na uzvišenju Ras Om El Seid, sa prelepim pogledom na Crveno more i Nacionani park Ras Mohamed i na samo nekoliko minuta od Nama Baya. Hotel se nalazi na samo 2km od centra Šarma i 22km od međunarodnog aerodrome.

Plaža: Poseduje peščanu plažu sa postepenim ulaskom u vodu.

Hotelski sadržaj: Gostima su na raspolaganju recepcija, restoran El Medina, Temple Pool restoran sa tradicionalnom arapskom hranom, bar na plaži, bazen i dečiji bazen, teniski teren, streljaštvo, stoni tenis, pikado, ronjenje, fitness centar. Takođe, hotel poseduje spa i wellness centar, saunu, hidromasažnu kadu, đakuzi, usluge masaže, kozmetički salon (uz doplatu), usluge čuvanja dece (uz doplatu), igraonicu, dečiji klub, noćni zabavni program i noćni klub.

Sobe: Hotel poseduje 378 smeštajnih jedinica i sve su renovirane. Sve sobe su klimatizovane, imaju kupatilo, SAT TV, telefon, mini bar, ketler, fen za kosu, balkon ili terasu. U ponudi su standardne sobe i porodični apartmani. Standardne sobe su sa pogledom na baštu i mogu imati mali balkon. Porodični apartmani (75m2) se sastoje iz dve zasebne prostorije, dnevna i spavaća soba, maksimalnog kapaciteta dve odrasle osobe i dvoje dece ili tri odrasle osobe i jedno dete.

Usluga: All Inclusive – doručak, ručak, večera, (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U koncept su uključena lokalna alokoholna i bezalkoholna pića, kafa i kolači u određeno doba dana.

Kontakt:  www.jazhotels.com/hoteldetail/4-egypt-sharm-el-sheikh-jaz-fanara-resort

Napomena: Odličan hotelski kompleks sa prelepom plažom. Preporučuje se svim tipovima gostiju. 
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera „Big Blue“ dva sata pre leta; Predviđeno poletanje aviona za Šarm el Šeik u 18.30h - let JU9194 ili JU9196; Dolazak u Šarm el Šeik u 21.50h; Transfer do hotela; Noćenje.

2. – 7.,10.,11. Ili 14. DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8.,11.,12. ili 15. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima(do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma; Predviđen polazak aviona za Beograd u 22.35h - let JU9195 ili JU9197; dolazak u Beograd u 02.10h.

KRAJ PROGRAMA.  
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama