Jaz Crystal Hotel

Almaza Bay, Egipat

Opis destinacije

Almaza bay nalazi se na severnoj obali Egipta. Izlazi na Mediteransko more, i poseduje obalu koja se naziva jos i Egipatskim Maldivima. Nalazi se u neposrednoj blizini Aleksandrije. Aerodrom na koji se leti zove se Marsa Matrouh, i nalazi se u istoimenom gradu. Let od Beograda do Marsa Matrouh traje oko 2 sata i 30 minuta. Udaljenost Almaza Bay-a od aerodroma je oko 30km, i voznja traje nepunih 30 minuta. U okviru Almaze pronacicete veliki broj kafica, restorana, kao i prodavnica garderobe i drugih stvari. Koncept Almaze je gradic ekskluzivnog izgleda, sa pristupacnim cenama. Sezona traje od juna do oktobra. Prosecna letnja temperatura iznosi 30 stepeni Celzijusa. Prosecna temperatura mora je izmedju 25 i 29 stepeni.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

JAZ CRYSTAL HOTEL
Smešten u Marsa Matruhu na oko 37km od aerodroma.

Lokacija
Smešten u Marsa Matruhu na oko 37km od aerodroma.

Sadržaj
Corallo ( A' la carte restoran), Waves glavni restoran, beach bar, lobby bar, pool bar, bazeni, dečiji bazeni, dečije igralište, teretana, boćanje, pikado, tereni za tenis, dnevne i večernje animacije, odbojka na pesku, stoni tenis, mini club, Wi- Fi.

Sobe
Superior sobe- Površine su oko 40m² i mogu imati pogled na baštu ili bazen. 
Porodične sobe_ Površine su oko 50m² i mogu imati pogled na bazen, baštu ili delimičan pogled na more. Sobe su sačinjene od Queen bad i sofe na razvlačenje ili od dva odvojena ležaja i sofe. 
Sve sobe imaju Wi- Fi, sef, mini bar, LCD TV, klima uređaj, telefon, fen za kosu, balkon. 

Plaža
Hotel se nalazi na svojoj peščanoj plaži gde gosti mogu koristiti ležaljke i suncobrane. 

Usluga
All inclusive- '' sve uključeno'' prema pravilima hotela. 

Popusti i doplate
Lekar, vešeraj, room service. 

Za najmlađe
Deciji klub od 4 do 12 godina. 
PT

Organizator putovanja je turistička agencija Ponte, broj licence OTP 130/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Ponte. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama