Jaz Almaza Beach Hotel

Almaza Bay, Egipat

Opis destinacije

Almaza bay nalazi se na severnoj obali Egipta. Izlazi na Mediteransko more, i poseduje obalu koja se naziva jos i Egipatskim Maldivima. Nalazi se u neposrednoj blizini Aleksandrije. Aerodrom na koji se leti zove se Marsa Matrouh, i nalazi se u istoimenom gradu. Let od Beograda do Marsa Matrouh traje oko 2 sata i 30 minuta. Udaljenost Almaza Bay-a od aerodroma je oko 30km, i voznja traje nepunih 30 minuta. U okviru Almaze pronacicete veliki broj kafica, restorana, kao i prodavnica garderobe i drugih stvari. Koncept Almaze je gradic ekskluzivnog izgleda, sa pristupacnim cenama. Sezona traje od juna do oktobra. Prosecna letnja temperatura iznosi 30 stepeni Celzijusa. Prosecna temperatura mora je izmedju 25 i 29 stepeni.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Jaz Almaza Beach nalazi se na oko 37 km od aerodroma Marsa Matrouh. 

Sadržaj
Palm Oasis i Mashrabeya su dva glavna restotana u kojima se služe obroci, Morgana restoran, Lobby Bar, terrace bar, pool bar, beach bar, otvoreni bazeni, dva dečija bazena, zatvoreni bazeni, kids club, dečije igralište, dnevna i večernja animacija, Wi- Fi, teretana, tereni za tenis, odbojka na pesku, bilijar, stoni tenis. 

Sobe
Standardne sobe- Površine su oko 27m² i sobe mogu imati pogled na bazen ili baštu. 
Superior sobe- Površine su oko 34m², sobe mogu imati pogled na bazen ili baštu. 
Porodične sobe- Površine su oko 43m². Sobe su sa pogledom na baštu, bazen ili more. Porodične sobe čine queen bed i dve sofe ili dva odvojena ležaja i dve sofe. 
Sve sobe imaju LCD TV, sef, mini bar, fen za kosu, telefon, klima uređaj, balkon. 
Plaža
Hotel se nalazi na svojoj peščanoj plaži gde gosti mogu koristiti ležaljke i suncobrane. 

Usluga
All inclusive -"sve uključeno" prema pravilima hotela. 
PT

Organizator putovanja je turistička agencija Ponte, broj licence OTP 130/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Ponte. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama