Ioanna Appartments

Laganas, Zakintos

već od 160€

Opis destinacije

Zakintos je jedno od najegzotičnijih grčkih ostrva, pa ne čudi da su ga u antička vremena velikani poput Homera nazivali „odmaralište bogova“. Nalazi se južno od Kefalonije, u srcu Jonskog mora. Očaravajuće tirkizne nijanse vode, predivne peščane plaže i mešavina maslinjaka, vinograda, suncokreta i kestena čine jedinstveni pejzaž. Planinski predeli na severu i zapadu ostrva prelaze u plodnu ravnicu u centralnom delu, dok su južna i istočna obala savršene za uživanje na plaži. Razvoj Zakintosa ide ruku pod ruku sa turističkom industrijom, te nimalo ne iznenađuje da Zakintos prosto puca od uzbudljivih dešavanja i avantura za proživeti. Od mnogih centara za ronjenje, do žurki do zore na nekim od najlepših plaža na svetu, pa sve do bogate istorije Zakitnosa, lep provod je gotovo zagarantovan. Zakintos čak ima i sopstveni aerodrom, što vam govori koliko je popularna ova destinacija.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Apartman

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
IME SMEŠTAJATIP14.08. - 25.08.23.08. - 03.09.01.09. - 12.09.10.09. - 21.09.
Ioanna Appartments1/4230200165160

Cena aranžmana uključuje
- 9 noćenja u izabranom smeštaju-
- Prevoz na relaciji Beograd – Zakintos – Beograd turističkim autobusima-
- Prevoz trajektom Kilini-Zakintos-Kilini-
- Usluge predstavnika agencije na destinaciji-
- Organizaciju putovanja u celini

Cena aranžmana ne uključuje
- Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje 2000 rsd (bez uključnog Covid19 rizika). 2500 rsd međunarodno putno i zdravstveno osiguranje (sa uključnim Covid19 rizikom). Osigurana suma 15 000 evra. Putno osiguranje se preporučuje za ulazak na teritoriju zemalja EU, te putnici sami snose odgovornost da u slučaju neobezbeđenog putnog osiguranja ili na osnovu slobodne procene graničnih vlasti, budu sprečeni da uđu na teritoriju istih. Uplata u agenciji.-
- Obaveznu boravišnu taksu u Grčkoj. DNEVNO PO SOBI: privatan smeštaj - 0.5€ hoteli 1*i 2* - 0.5€ hoteli 3* - 1.5 € hoteli 4* - 3€ hoteli 5* - 4€. Uplata se vrši u agenciji-
- Doplate u odnosu na mesto ulaska putnika u autobus-
- Fakultativne izlete na destinaciji i usluge koje nisu predviđene programom-
- Individualne troškove putnika
Vila se nalazi u Laganasu, u mirnoj ulici 150m udaljenoj od glavne ulice. Plaža je udaljena oko 5 minuta laganog hoda. Na raspolaganju su 1/4 apartmani sa dve spavaće sobe od kojih svaka soba ima izlaz na svoju terasu. Apartmani imaju kuhinjski deo sa rešoom i frižiderom. Neki od apartmana imaju mogućnost iznajmljivanja klima uređaja.
1.Dan: Beograd - Zakintos
Okupljanje grupe u prepodnevnim satima, čekiranje svih neophodnih stvari i početak sa žurkom upoznavanja u busu. Vožnja kroz Srbiju, Makedoniju i Grčku.

2-10.Dan: Zakintos
U jutarnjim satima stižemo u luku Kilini (u zavisnosti od situacije na graničnim prelazima i putevima). Ukrcavamo se na trajekt i vozimo do ostrva Zakintos oko 90 min. Transfer vožnja do Laganasa i smeštaj u apartmane i sobe. Tokom boravka na Zakintosu biće organizovani svakodnevni fakultativni programi: dnevne i noćne žurke u diskotekama na otvorenom i noćnim klubovima. Pred zabave u samom Laganasu, posetićemo fakultativno i grad Zante, St. Nikolas party plažu, Careta-Careta ostrvo kornjača, krstariti oko ostrva, kupati se u Aqualend-u i još mnogo toga. Biće ovo još jedno neverovatno putovanje koje ćete pamtiti do kraja života.

11.Dan: Zakintos - Beograd
Napuštamo sobe u jutarnjim časovima i krećemo ka Srbiji. Vožnja kroz Grčku i Makedoniju uz usputne pauze za odmor i osveženje.

12.Dan: Beograd
Nastavak putovanja do Srbije i dolazak u Beograd (u zavisnosti od situacije na graničnim prelazima i putevima).
- Gotovinsko plaćanje: depozit 3000 RSD prilikom prijave, I rata 3000 RSD mesec dana nakon prijave, ostatak u ratama  najkasnije do 20 dana pre početka aranžmana po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate. 

- Čekovi  građana: mogućnost plaćanja u ratama do kraja 2022. godine bez kamate. 

- Preko računa: uz profakturu izdatu od strane agencije koja mora biti realizovana do 7 dana.

PZZ

Organizator putovanja je turistička agencija Special Travel Agency - Puzzle Group, broj licence OTP 32/2020 kategorija licence A25. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Special Travel Agency - Puzzle Group. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama