Hotel Saint Ivan Rilski (annex building)

Bansko, Bugarska

Opis destinacije

Bansko - najpopularniji ski centar u Bugarskoj ali i u jugoistočnoj Evropi. Ski centar sa odličnom infrastrukturom i velikom ponudom hotela i apartmana u blizini žičara. Ski centar Bansko poseduje odlično uređene staze za sve nivoe skijaških veština.<br /> Samo mesto Bansko, iz sezone u sezonu je sve življe sa sve više skijaša. Spoj lepote nacionalnog parka "Pirin" i raznolikosti živopisnih predela sa luksuznim, novim hotelima i savremenim sistemom staza i ski liftova, pretvaraju mali grad Bansko u najprestižniji skijaški centar u istočnoj Evropi.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
hotel Saint Ivan Rilski se nalazi 1.5 km od centra mesta Banskog i 1 km od gondole. Hotel se sastoji od nekoliko zgrada koje nisu međusobno povezane. Studiji i apartmani se nalaze u odvojenom apartmanskom delu hotela, anex zgradi. Ukupno hotel ima 107 soba u glavnoj zgradi i 64 apartmana i 14 studija koji su raspoređeni u 4 apartmanske zgrade (annex building).

Hotelska ponuda u glavnoj zgradi:
recepcija, 2 bara, 3 restorana, spa centar, zatvoreni bazen, fitnes, sauna, parno kupatilo, solarijum, skijašnica za sopstvenu opremu, soba za igranje za decu, wi-fii internet, bilijar, stoni tenis, prevoz do gondole,room servis, parking sa ograničenim brojem mesta (uz doplatu na licu mesta u zavisnosti od raspoloživosti).

Besplatne usluge u glavnoj zgradi:
korišćenje bazena, saune, parnog kupatila, igraonice za decu, wi-fi interneta, skijašnice za ličnu opremu, prevoza do gondole.

Studiji i apartmani:
SAT TV, frižider, mini kuhinja, internet, kupatilo, fen, balkon.
Studiji: dva odvojena kreveta ili francuski krevet, fotelja na razvlačenje, mini kuhinja.
Apartmani za 4 osobe: jedna spavaća soba sa dva standardna kreveta i dnevni boravak sa dvosedom na razvlačenje.

Ishrana:
Najam. Mogućnost doplate za doručak (samoposluživanje – izbor više jela) ili polupansion (doručak i večera, samoposluživanje – izbor više jela).
Obroci se služe u restoranu u glavnoj zgradi.
Kuvanje u studijima i apartmanima je dozvoljeno.

Napomene:
Doplata za Božićnu večeru 25.12. nije obavezna. Doplata za Novogodišnju večeru 31.12. je obavezna, standardna večera neće biti poslužena. Novogodišnja večera se služi u glavnom restoranu i u mehani "Chanove". Novogodišnja i Božićna večera se ne služi deci do 5.99 godina.

Kućni ljubimci su dozvoljeni, uz plaćanje na licu mesta.

http://www.saintivanrilski.com/
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 
FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Video

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama