Hotel Relax Beach

Alanja, Turska

Opis destinacije

Alanja (Alanya) je grad sa mnogo razlicitih lica. Grad Alanja smešten je u istocnom delu turske obale, odlikuju veoma izraženi kontrasti. Duge pešcane plaže i hladne planinske reke, drevne ruševine iz rimskog doba i moderni hoteli, Orijent i Evropa na jednom mestu. Neki Alanju zovu "Majorka turske obale".

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
hotel Relax Beach 4* se nalazi u Alanji, oko 50 m od peščano-šljinkovite plaže (kroz podzemni prolaz), oko 3,5 km od centra grada, oko 5 km od Ataturk trga u Alanji, oko 6 km od Alanja Aquaparka, dok je od aerodroma u Antaliji udaljen 130 km. Hotel ima ukupno 164  sobe raspoređene u jednu glavnu zgradu. Ceo hotelski kompleks je kompletno renoviran 2020. godine. Napomena: prikazane fotografije hotela su generisane.
 
Hotelska ponuda:
recepcija, dva lifta, restoran, bar, bar pored bazena, TV kutak, dva bazena od kojih je jedan za odrasle sa toboganom i drugi za decu,sunčana terasa hotela sa koje se pruža divan pogled, besplatan Wi-Fi internet u zajedničkim prostorijama i sobama, ležaljke i suncobrani pored bazena.

Usluge i aktivnosti uz doplatu:
sobna usluga, uvozna i flaširana pića, sveže ceđeni sokovi, turska kafa, sladoled, sva hrana i piće posle 23:00 h, sva hrana i piće na plaži, frizer, mini market, doktor, servis za pranje rublja, sportovi na vodi, ležaljke i suncobrani na plaži, sef u sobama, telefon, mini bar u sobama.
 
Smeštaj:
standardne sobe su veličine cca 22 m2 i imaju: klima uređaj, SAT TV, telefon, besplatan Wi-Fi internet, sef (uz doplatu), mini bar (uz doplatu), kupatilo, fen, balkon.
 
Plaža:
peščano-šljunkovita plaža je udaljena oko 50 m od hotela (kroz podzemni prolaz). Ležaljke i suncobrani na plaži su uz doplatu.
 
Ishrana:
all inclusive - "sve uključeno" prema hotelskim pravilima i terminima od 10:00 do 23:00 h, samoposlužuvanje, izbor više jela: doručak, ručak, večera, popodnevna užina 15:00-16:00 h, odabrana lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

Napomena:
prikazane fotografije hotela su generisane.

www.relaxbeachhotel.com 
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama