Hotel Palisad

Zlatibor, Srbija

Opis destinacije

ZLATIBOR je planinski region koji se nalazi u zapadnom delu Srbije. Važna je turistička zona Srbije, sa resursima za zdravstveni turizam, skijanje i planinarenje. Glavni grad regiona je Užice, smešteno u podnožju planine, a većina područja pripada opštini Čajetina. Grad Zlatibor nastao je iz grupe kuća za odmor u punom urbanom položaju.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel Palisad smešten je na 1000m nadmorske visine, i nalazi se u samom centru Zlatibora nadomak jezera i Kraljevog trga.
 
Hotelski sadržaj:
Recepcija, restoran, kamin & lounge, dve kongresne sale. U okviru hotela na raspolaganju gostima je jacuzzi kada, finska sauna, teretana sa modernim gym spravama za vežbanje. Za sport i rekreaciju hotel Palisad svojim gostima nudi na korišćenje fudbalski teren, četiri teniska i jedan dečiji teniski teren koji se nalaze pored zlatiborskog jezera. Podloga teniskih terena je šljaka, a dimenzije fudbalskog terena su 100x65m.
 
Sobe:
Lux dvokrevetna soba (1/2) ukupne površine oko 40m2, sobe poseduju kupatila sa kadom ili tuš kabinom, sve sobe imaju telefonsku liniju, mini bar, TV, kablovski program i besplatni wireless i terasu sa pogledom na jezero; Superior dvokrevetna soba (1/2) ukupne površine oko 33m?, sobe poseduju kupatila sa kadom ili tuš kabinom, sve sobe imaju telefonsku liniju, mini bar, TV, kablovski program i besplatni wireless, standardna dvokrevetna soba (1/2) ukupne površine 23m2, sobe poseduju kupatila sa tuš kabinom, sve sobe imaju telefonsku liniju, TV, kablovski program i besplatni wireless, Klasik apartman, ukupna površina apartmana je oko 50m2 (1/4) svi apartmani se sastoje od dve spavaće sobe, od kojih je jedna sa francuskim ležajem druga sa dva odvojena kreveta, Lux apartmani poseduju prostrani dnevni boravak, predsoblje i kupatilo sa kadom, sve sobe imaju mini bar, sef, telefonsku liniju, plazma TV, kablovski program i besplatni wirelles.
 
Usluga:
Polupansion. Doručak i večera se služe po prinicipu švedskog stola.
 
Kontakt:
www.palisad.rs
1.dan
Dolazak u izabrani hotel. Smeštaj i usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 14:00h). Slobodno vreme. Noćenje.

2. do pretposlednji dan
Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.
Poslednji dan
Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion (napuštanje hotelskih soba do 10:00h).
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama