Hotel Onufri

Drač, Albanija

Opis destinacije

Albanija, zemlja kontrasta, divljih planina i pitomih obala koje zapljuskuju vode Jadranskog i Jonskog mora. Zemlja koja je nekada bila veoma „zatvorena”, danas jedna od evropskih zemalja o kojoj se sve više govori u turističkom svetu kao o idealnoj destinaciji za letovanje, u nekom od brojnih hotela duž čitave obale. Dva mora, preko 400 km gotovo netaknute obale, peščane, nezagađene plaže, prijatna mediteranska klima, kulturno istorijske vrednosti, moderni hoteli, samo su neki od razloga za letovanje u Albaniji, bilo sopstvenim prevozom ili autobusom.  U poslednjih nekoliko godina je duž albanske obale izgrađeno više od 150 modernih hotela, rekonstruisan značajan deo saobraćajne, drumske mreže, a multikulturalnost ovog podneblja, gostoljubivost domaćina i odgovarajuća vizija razvoja će zasigurno postaviti Albaniju na značajnije mesto na turističkoj mapi Evrope, pre svega, kada je u pitanju izbor destinacije za letovanje. Najposećenija turistička mesta Albanske rivijere su Drač (Durres), Valona (Vlora) na Jadranskoj obali, Saranda i Ksamil na Jonskoj obali. Drač je najposećeniji primorski grad u Albaniji sa širokom, peskovitom plažom na Jadranskom moru ( oko 15-20km plaže). Osim predivne plaže i kristalno čistog mora koje neodoljivo podseća na italijanske plaže Lido Di Jesola, Drač ima moderne hotele evropskih standarda, restorane i taverne mediteranske kuhinje, a osoblje je veoma ljubazno i srdačno. Najlepše plaže su Golem i Mali Robi, Spilje rajska plaža okružena izvanrednom prirodnom lepotom, i zaliv Lalzi koje rado posećuju ronioci zbog bogate morske flore i faune. Hoteli su rasporedjeni duž plaže blizu samog centra Drača, zatim Golem, Mali Robi i Piša de Buta plaže.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja
Cene po osobi dnevno na bazi polupansiona
TIP SOBE / PERIOD01.06 - 15.06.16.06 - 30.06. 01.09 - 30.09.01.07 - 31.08.
Dvokrevetna soba222635

Doplate: 
- Doplata za jednokrevetnu sobu 100% 
- Doplata za ALL 11 eur po osobi dnevno 

Popusti za odrasle i decu: 
- Treća odrasla osoba ima popust od 20% 
- Dete od 0 do 4,99 god. GRATIS u dvokrevtnoj sobi sa dve punoplative osobe 
- Dete od 5 do 11,99 god. Ima popust od 50% u dvokrevtnoj sobi sa dve punoplative osobe * I i II dete ( 0-4,99) ( 0-4,99) GRATIS u dvokrevetnoj sobi sa dve punoplative osobe 
- I i II dete ( 0-4,99) ( 5-11,99) - I dete GRATIS, II dete ima popust 50%  
- I i II dete ( 5-11,99) ( 5-11,99) - I dete ima popust 50%, II dete ima popust 50% 

Izražene cene su individualne bez prevoza po osobi ili sobi dnevno u zavisnosti od hotela. 

Boravišna taksa nije uračunata u cenu i iznosi 1€ po osobi po danu. Plaćanje prilikom rezervacije, važi za  odrasle i decu stariju od 5 godine. 
Hotel Onufri se nalazi na mirnoj lokaciji na plaži Golem Drač, na 350 metara od mora. Nije u prvoj liniji plaže što  ga čini pogodnim za one klijente koji vole tišinu. Hotel ima otvoreni bazen sa barom. Restoran koji nudi albanski  i italijanski meni. Sve sobe imaju klima uređaj, sopstveno kupatilo sa tušem / kadom, TV sa satelitskim kanalima,  mini bar, fen za kosu.
 -dinarski (po srednjem kursu NBS na dan uplate) :
-30% akontacija kod prijave, ostatak u MESEČNIM RATAMA DO 15.DECEMBRA, i to: čekovima građana sa upisanim datumima dospeća 15. u mesecu ili administrativnom zabranom; 
U slučaju neblagovremenog izmirenja obaveza po administrativnoj zabrani, putnik se obavezuje da sam izmiri dugovanje.
 -Čekovi ili overena administrativna zabrana se dostavljaju najkasnije 21 dan pre početka korišćenja aranžmana
-Platnim karticama
ODLOŽENO, BEZ KAMATE, BEZ UVEĆANJA, kreditnim karticama Banca Intesa (6 RATA). Kartica se provlači na ceo iznos cene aranžmana prilikom rezervacije ili na ostatak duga najkasnije 21 dan pre početka korišćenja aranžmana (moguće samo u poslovnicama organizatora)
UKOLIKO STRANKA NE REGULIŠE OBAVEZU PLAĆANJA NAJKASNIJE 21 DAN PRE POLASKA NA PUT AUTOMATSKI ĆE SE SMATRATI DA JE ODUSTALA OD PUTA I POSTUPIĆE SE PREMA OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA ORGANIZATORA.

MOND

Organizator putovanja je turistička agencija Mondorama, broj licence OTP 140/2021 od 27.10.2021. kategorija A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Mondorama. Opšti uslovi putovanja

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama