Hotel Olympios Zeus

Litohoro, Olimpska regija

Opis destinacije

U podnožju planine Olimp na površini od 1516km² smestila se oblast poznata kao Olimpska regija ili Pieria. Olimpijska regija ili Pieria je regija u severoistočne kontinentalne Grčke, i njen glavni grad je Katerini. Pieria je poznata po spomenicima arheološke i istorijske vrednosti. Najpoznatiji deo Pierie su centralno locirana letovališta, Paralia, Olympic Beach, Litohoro i Leptokaria, kao i planina Olimp.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Katerini, glavni grad oblasti Pieria, udaljen je od kompleksa 20 km, Leptokarija i drugi priobalni gradići pristupačni su autobuskim linijama, ili se do njih dolazi nakon kratke vožnje, a međunarodni aerodrom u Solunu nalazi se na 118 km udaljenosti od objekta.

Plaža: 
Hotel se nalazi na plaži, okružen bujnim zelenilom

Hotelski sadržaj:
Pogled na more, bazen, klima uređaj, grejanje, TV, internet (dostupan na javnim mestima), vrt, spoljni nameštaj, sportske aktivnosti, 2 košarkaška terena, 2 fudbalska terena i 5x5 teren za odbojku na pesku, restoran, roštilj, bar na plaži, picerija, mini Bus (shuttle service).

Sobe: 
Olympios Zeus Hotel gostima nudi 100 kamenih bungalova, na nekoliko metara od mora, smeštenih među borovim stablima i drugim drugim vrstama drveća, stvarajući prirodnu atmosferu, za miran i opuštajući odmor.

Economy double soba poseduje francuski ležaj za dve osobe ili 2 odvojena ležaja, kao i pomoćni ležaj za dete. Sobe imaju predivan pogled na vrt. Ovaj tip soba nije renoviran.

Economy porodična soba poseduje francuski ležaj za dve osobe, kao i krevet na sprat za dvoje dece. Površina sobe je 22m2 sa pogledom na vrt. Ovaj tip soba nije renoviran.

Standardna double soba poseduje francuski ležaj za dve osobe ili 2 odvojena ležaja, kao i pomoćni ležaj za dete. Sobe imaju predivan pogled na vrt.

Porodična soba poseduje francuski ležaj za dve osobe, kao i krevet na sprat za dvoje dece. Površina sobe je 22m2 sa pogledom na vrt.

Usluga: Usluga je na bazi polupansion-švedski stop o principu samoposluživanja.


Kontakt: www.olympios-zeus.gr
1. DAN
Dolazak u izabrani hotel do vremena predviđenog za prijavu. Slobodno vreme. Noćenje.

2. - PRETPOSLEDNJI DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenja.

POSLEDNJI DAN
Napuštanje hotela najkasnije do 10h. Kraj programa.

Program putovanja može biti korigovan u slučaju grupnog prevoza, promena propisa od strane hotela ili svih drugih faktora koje utiču na kraći boravak, propisanu uslugu i servis.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama