Hotel Neptun

Portorož, Slovenija

Opis destinacije

Portorož - ...u zagrljaju zimzelenog rastinja i tradicionalne istarske gostoprimljivosti, očekuje vas Portorož, elitno primorsko letovalište u Sloveniji. Grad u uvali piranskog zaliva, po svojim čarima i bogatoj banjskoj tradiciji, poznat je jos iz 13-og veka. Osnovan na bazi prirodnih lekovitih faktora (mediteranska klima, čist vazduh i morska voda), Portorož vas poziva da osetite autentičnost mediteranskog podnevlja i krenete na put nezaboravnih doživljaja. Kvalitetna hotelska ponuda sa termalno-rekreativnim i modernim talasoterapijskim centrom, bogato kulturno nasleđe, kongresne delatnosti, jedan od najpoznatijih yachting klubova u Evropi, kockarnice, izleti i druge aktivnosti privlače turiste tokom cele godine. Udaljenost od Beograda cca 650km. Marina Portorož je srednjoj Europi najbliže savremeno pristanište za jahte i idealno polazište za krstarenja među hiljadu ostrva Jadranskog mora. Zaštićena od vetrova u istočnom delu Piranskog zaliva, u sva godišnja doba nudi povoljne uslove za sigurnu plovidbu i amatersko jedrenje.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
nalazi se u blizini glavnog šetališta u Portorožu, na padini iznad Hotela Grand Portorož i hotela Apollo, sa kojim je povezan staklenim hodnikom.

Hotelska ponuda:
hotel nema sopstvenu recepciju i salu za veceru, već su one centralizovane i nalaze se u hotelu Apollo. Restoran namenjen za doručak, bar, bašta, terasa, lift, sef, grejanje, sva javna mesta i sobe su nepušačke zone, wired internet u lobiju hotela, klima, sauna, tajlandska masaža, solarijum, fitnes, privatna plaža, zatvoren i otvoren bazen, garaža, parking. Pored gradske plaže u ponudi su i javni teniski i tereni za kuglanje, odbojka na plaži, mini golf, stoni tenis. Wellness i spa centar nude zdravstene i tretmane za ulepšavanje. Kapacitete hotela je 89 dvokrevetnih soba sa balkonom.

Sobe:
 Standardne sobe: veličine 25 – 30 m?, nepušačke, LCD TV, klima, direktan telefon, mini bar, sef kapaciteta laptopa, tuš/kada kupatilo, fen, besplatan Wi-Fi, balkon. Dozvoljeni mali kucni ljubimci. Porodične sobe: operemljene isto kao standardne sobe ali dodatno poseduju pomoćni ležaj za 1-2 dece do 13 godina.

Ishrana:
ishrana na bazi polupansiona - doručak u samom hotelu i večera u nekom od restorana iz lanca Life Class, kojem pripada (samoposluživanje, izbor više jela).

Napomena
Termalni spa centar će biti zatvoren u periodu 01.07-11.07.2019. Sauna park će biti zatvoren od 01.07-02.08.2019. zbog redovnog održavanja.
Bazeni sa morskom vodom će raditi tokom celog leta. 
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 
FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama