Hotel Minos Ambassador All Suites & Spa

Retimno , Krit

Opis destinacije

Krit je najveće ostrvo u Grčkoj i peto po veličini na Mediteranu. Sa svojih hiljadu kilometara raznolike dugačke obale, obiluje lepim uvalama, zalivima, dugim peščanim plažama sa kristalno čistim toplim morem i prelepim plažama, od kojih su mnoge nagrađene plavom zastavicom. Bogato istorijsko nasleđe, minojske civilizacije, ostaci Palate u Knososu, manastiri, čuvena klisura Samaria Gordž, pećina gde je rođen Zevs, Bog bogova, privlače turiste koji vole dinamičan odmor sa kombinacijom kupanja i sunčanja na plažama i organizovanim ili avanturističkim obilascima ostrva Krit kolima.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik 1
  • Cenovnik 2
  • Cenovnik 3
  • Cenovnik 4
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja
Mesto: Retimno, KRIT, Grčka
Lokacija: U blizini plaže
Usluga: Polupansion
Usluga: Polupansion  (doručak/večera - švedski sto - samoposluženje)
Lokacija: hotel se nalazi 150m od plaže i autobuske stanice, 1 km od centra Retimna i luke. Od međunarodnog aerodroma Heraklion udaljen je 80 km a 65 km od grada Chania. 20m od hotela Minos.
Hotelski sadržaj: recepcija, restoran, bar, bazen na krovu hotela, WiFi, teretana, spa, frizer, tursko kupatilo, masaža.
Sobe: klima, mini frižider, mini-bar (uz doplatu, na licu mesta), kupatilo/tuš, fen, bade mantili i papuče, sef, SAT TV, telefon, set za kafu/čaj, aparat za kafu Nesspreso sa kapsulama, WiFi, peškiri za plažu, balkon/terasa.
Napomena: Hotel je namenjen osobama starijim od 18 godina
- 40% akontacije prilikom rezervacije (sklapanja ugovora),ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja;

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

MDT

Organizator putovanja je turistička agencija Mediteraneo Holidays , broj licence OTP 56/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Mediteraneo Holidays. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama