Hotel Jaz Tour Khalef Spa and Thalasso

Sus, Tunis

Opis destinacije

Tunis je država u Severnoj Africi sa istoimenim glavnim gradom. Granici se sa Alžirom na zapadu i Libijom na jugoistoku, ostatak države je ogranicen Sredozemnim morem. Njen geografski položaj je jako povoljan, sa izlazom na Sredozemno more i sa ne tako velikom površinom pustinje. Tunis je vecinom planinska zemlja, sa ne baš raznovrsnom vegetacijom. Takođe, skoro da nema reka i jezera (ako se ne racunaju slana jezera-šotovi). Glavni grad Tunisa je Tunis, a ostali veci gredovi su Sfax, Kairouan, Monastir, Sousse, Jafa. Tunis ima oko 10 miliona stanovnika, oko 2 miliona živi u gradu Tunisu. Stanovništvo Tunisa cine oko 99% muslimana, ostalo su hrišcani. Kairouan je sveti grad za mnoge muslimane i mnogi muslimani suniti ga smatraju četvrtim najsvetijim gradom za Islam, posle Meke, Medine i Jerusalima i najsvetijim gradom Magreba.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Izdvajamo:
Ovaj elegantni, luksuzni hotel zahvata 10 hektara površine, na plaži, na ulazu u Sus, jedan od najstarijih gradova u Tunisu, popularan zbog svojih plaža i bistrog, tirkiznog mora. Poznat po svom Spa & Thalassotherapy centru, hotel nudi moderno dizajnirane sobe, bazene sa morskom vodom i restorane za svačiji ukus. 

Lokacija:
hotel Jaz Tour Khalef Spa & Thalasso nalazi se direktno na plaži, 3 km od centra Susa, 18 km od aerodroma u Monastiru, 146 km od aerodroma u Tunisu.

Hotelska ponuda:
recepcija, glavni spoljašnji bazen, dva spoljašnja bazena sa morskom vodom, od kojih jedan rezervisan za odrasle, unutrašnji bazen sa morskom vodom koji se greje tokom zime, dečiji tobogani na spoljašnjem bazenu, glavni restoran, a la carte restoran i nekoliko barova, dva dečija bazena, dečiji klub, igralište, tobogani na bazenu, deo za decu u glavnom restoranu, Wi-Fi internet u sobama i zajedničkim prostorijama, peškiri za plažu, aerobik, aqua gym, dnevna animacija, noćni zabavni program, teniski teren, reketi i loptice (uz rezervaciju), teretana, stoni tenis, vaterpolo, pikado. Mini bar, lekar na poziv, sobna usluga, pranje veša, talaso terapija, spa centar, osvetljenje teniskog terena, sportovi na vodi, čuvanje dece, restoran na plaži, uvozna pica se doplaćuju.

Sobe:
klima uređaj, SAT TV, telefon, Wi-Fi internet, mini bar, sef, ketler za kafu i čaj, kupatilo, fen, balkon ili terasa.

Ishrana:
sve uključeno, obroci se služe po principu samoposluživanja; doručak 07:00-10:00 h, ručak 12:30-14:00 h i večeru 18:30-21:00 h. Uključeni su i kasni doručak 10:00-12:00 h, užine 15:00-17:00 h, italijanski ili tuniški meni jednom nedeljno u a la carte restoranu, uz obaveznu rezervaciju. Alkoholna i bezalkoholna pića domaće proizvodnje su uključena u cenu u šest barova, od kojih je jedan (lobby bar) otovren 24 časa – gazirani i obični sokovi, voda, lokalno pivo, vino i kokteli, kratka i topla pića. 
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama