Hotel Ergun

Alanja, Turska

Opis destinacije

Alanja (Alanya) je grad sa mnogo razlicitih lica. Grad Alanja smešten je u istocnom delu turske obale, odlikuju veoma izraženi kontrasti. Duge pešcane plaže i hladne planinske reke, drevne ruševine iz rimskog doba i moderni hoteli, Orijent i Evropa na jednom mestu. Neki Alanju zovu "Majorka turske obale".

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
hotel Ergun smešten je u centru Alanje, na pešačkoj udaljenosti od plaže Kejkubat (600 m) i Kleopatra (900 m). Aerodrom u Antaliji udaljen je od hotela 130 km.

Hotelska ponuda:
restoran, bar, recepcija, bazen sa ležaljkama i suncobranima, parking, soba za prtljag, Wi-Fi internet konekcija u lobiju.

Plaža:
plaže Kejkubat (600 m) i Kleopatra (900 m) su na pešačkoj udaljenosti od hotela. Do plaže Kejkubat besplatan je šatl bus od hotela. Ležaljke i suncobrani na plaži se plaćaju.

Usluge i aktivnosti uz doplatu:
bar na bazenu, mini market, frizer, room service, sef, Wi-Fi internet konekcija u sobama, sva uvozna pića.

Sobe:
hotel ima 62 sobe. Sve sobe imaju klima uređaj, SAT TV, telefon, Wi-Fi internet konekcija (uz doplatu), sef i mini bar (uz doplatu), kupatilo, fen, balkon.

Ishrana:
all inclusive - „sve uključeno“ - prema hotelskim pravilima traje od 10:00h do 22:00h - doručak, ručak i večera (samoposluživanje - izbor više jela). Uključena su lokalna alkoholna i bezalkoholna pića u periodu 10:00 do 22:00 h u Terrace baru.

https://hotelergun.com/ 
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama