Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Dolcestate je sagrađen je u tipičnom mediteranskom stilu, okružen raskošnim zelenilom,14 km je udaljen od mesta Ćefalu i oko 300 m od privatne plaže. Od aerodroma u Palermu na ostrvu Sicilija je udaljen 72 km.

Sobe: Hotel Dolcestate ima 60 soba. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su standardne sobe sa balkonom. Svaka sobaima kupatilo, telefon, TV i klima uređaj.

Hotelski sadržaj: Jela mediteranske i internacionalne kuhinje se služe u hotelskom restoranu hotela Dolcestate, a kokteli i drugi osvežavajući napici u 2 bara, od kojih je jedan pored bazena. Hotel ima prodavnicu suvenira.

Sport i zabava: Gostima hotela Dolcestate su na raspolaganju 2 bazena, teren za različite sportove poput odbojke, tenisa i stonog tenisa. O najmlađima brine tim animatora u dečijem klubu, dok se za odrasle organizuju tematske večeri.
1.dan Beograd – Palermo
Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre leta. Let za Palermo direktnim čarter letom avio kompanije Air Serbia. Nakon sletanja transfer do izabranog hotela. Smeštaj, noćenje.

2 – 10/11. dan   
Slobodno vreme za individualne aktivnosti, odmor i fakultativne izlete. Noćenje.

11/12. dan Palermo – Beograd
Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Let za Beograd.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama