Hotel Club Marvy

Kušadasi, Turska

Opis destinacije

Kušadasi krasi sedam predivnih plaža, nacionalni park, mnogobrojni restorani, turski barovi do kojih lako možete doći malim autobusima-dolmušima. Sam centar grada je dinamičan, pun različitih mesta za izlaske dok se van grada nalazi veliki broj hotela i plaža u mirnom okruženju. Na kojoj god plaži da se nađete možete uživati u kristalno čistoj vodi i sportovima na vodi. Najpopularnija je Ladies beach, koja se nalazi u blizini centra, duga peščana plaža na kojoj se nalaze brojni restorani, barovi i noćni klubovi. Nemojte propustiti da dočekate zalazak sunca na ovoj plaži. Downtown beach nalazi se u centru Kušadasija, uvek se možete skloniti sa plaže i uživati u šopingu. Long beach je od Kušadasija udaljena oko 6 km, dugačka je 20 km, na njoj se nalazi aquapark. Pored navedenih svakako vredi posetiti Love beach, Kustur plažu, Diamond/Gold plažu, Siver sand beach, Paradise, Tusan… i plaže u okviru nacionalnog parka. Nacionalni park ima najčistiju vodu u Kušadasiju, voda je idealna za ronjenje, borova šuma pruža potrebnu haladovinu, a brojne uvale i zalivi mir i tišinu.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Club Marvy se nalazi 1 km od mesta Ozdere, u oblasti letovališta Kušadasi, od kog je udaljen 35 km. Od aerodroma Bodrum-Milas je udaljen oko 100 km. U mirnom okruženju, ovaj hotelski kompleks se prostire na 160.000m² i ima dve plaže, od kojih je jedna peščana, a druga je pontonska, namenjena samo odraslima. Hotel je otvoren 2017. godine.

Sobe: U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su sobe u glavnoj hotelskoj zgradi, kategorije  comfort i family, kao i comfort premium sobe namenjene samo odraslima, koje se nalaze u bungalovima. Sve sobe imaju kupatilo, fen, telefon, TV, sef, mini bar, klima uređaj, wi fi internet i balkon.

Sadržaj hotela: Raznovrsna ponuda jela lokalne i internacionalne kuhinje se služi u glavnom restoranu, a u sastavu hotela je i 5 a la carte restorana u kojima gosti mogu da uživaju u morskim, kao i specijalitetima mediteranske i italijanske kuhinje. Osvežavajući napici i kokteli se služe u 11 barova, a gostima su na raspolaganju i prodavnica, menjačnica,  rent a car usluga, servis za pranje i peglanje veša.

Sport i zabava: Club Marvy raspolaže sa nekoliko spoljašnjih bazena, različite površine i dubine, od kojih je jedan dečiji, a postoji i poseban bazen sa 7 vodenih tobogana. Ljubitelji sporta mogu da igraju stoni tenis, košarku, odbojku na plaži, a na raspolaganju su i fitnes centar, mogućnost za bavljenje sportovima na vodi, časovi joge. Sauna, tursko kupatilo, kao i salon za različite vrste masaža i kozmetičkih tertmana su u ponudi hotelskog spa centra. U toku dana I večeri se organizuju različite vrste zabavnih programa za odrasle, dok se za najmlađe goste zabava organizuje u okvru mini kluba, kroz različite aktivnosti.
1.dan   Beograd – Antalija (Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer)
Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre leta. Let za Antaliju direktnim čarter letom avio kompanije Air Serbia. Nakon sletanja transfer do izabranog hotela. Smeštaj, noćenje.

2 – 7/10/11/14. dan  Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer
Slobodno vreme za individualne aktivnosti, odmor i fakultativne izlete. Noćenje.

8/11/12/15. dan    Antalija – Beograd
Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Let za Beograd.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama