Hotel Aristoteles Holiday Resort & Spa

Uranopolis, Atos

Opis destinacije

Uranopolis, Nebeski Grad. Poznat po nebesko plavoj vodi i očaravajućim plažama, Uranopolis je približan raju koji možemo dobiti. Ime je dobio po gradu Ouranopoulisu, drevnom gradu koji je osnovao Aleksarhos, Kasandrasov brat, na mestu gde je bio drevni grad Sani. Bogat je arheološkim nalazištima. Mesto je poznato po kuli iz vizantijskog perioda kod koje se nalazi luka iz koje isplovljavaju brodovi ka Svetoj Gori. Malo seoce je blagosloveno blagom klimom, čistim plavim morem i nepreglednim zlatnim plažama. Pogled na panoramu Uranopolisa i Singitikos – zaliv Svete Gore i obrise vrhova planine Atos u ranoj jutarnjoj izmaglici, ispuniće Vas spokojstvom. Promenada sa kafeima i restoranima prelepo je mesto da lagano provedete ostatak dana gledajući čarobni svet oko Vas.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
hotel Aristoteles Holiday Resort & Spa se nalazi na 50 m od peščano-šljunkovite plaže (smeštajni kapaciteti na 200-250 m od plaže), sa kojom je povezan podzemnim prolazom ispod magistrale, 3 km od Uranopolisa, 125 km je udaljen od Soluna. Hotel raspolaže sa 235 soba.

Hotelska ponuda:
recepcija, restoran, taverna, glavni bar i bar pored bazena, bazen, zatvoreni bazen, bazen za decu, spa centar, hidromasaža, hamam, sauna, đakuzi, sef na recepciji, salon lepote, bežični internet, internet, kongresni centar, mini klub i igralište za decu, tereni za odbojku i tenis, mali vodeni park, sportovi na vodi, mini market, servis za pranje rublja, parking.

Sobe:
klima uređaj, SAT TV, telefon, sef (uz doplatu), mini frižider, kupatilo, fen, terasa/balkon.Porodični apartman: dve spavaće sobe, mini kuhinja, deo za sedenje sa trpezarijom. Mezonet: na dva nivoa; spavaća soba, deo za sedenje sa trpezarijom i mini kuhinjom u prizemlju, spavaća soba na spratu.

Ishrana:
all inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela).

http://www.aristoteles.gr 
-Prilikom rezervacije uplaćuje se ceo dinarski deo aranžmana i 40% deviznog dela aranžmana (odnosi se na aranžmane za Grčku, Bugarsku leto i zima, evropske gradove autobusom...). Ostatak deviznog dela aranžmana se uplaćuje najkasnije 20 dana pre početka korišćenja usluga. Troškovi prevoza i međunarodno zdravstveno osiguranje se u celosti uplaćuju 20 dana pre početka korišćenja aranžmana.
– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA
– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama