Hotel Alva Donna Beach Resort Comfort

Side, Turska

Opis destinacije

Jedinstveno letovalište, smešteno na malom, ravnom, svega 300 m širokom i 800 m dugom poluostrvu. Nalazi se na samoj njegovoj ivicii sa obe strane je okruženo dubokim plavim Mediteranom. Glavne odlike ovog grada, udaljenog 75 km od Antalije, su brojne arheološke iskopine iz rimskog doba. Ova nekada mala ribarska luka je danas jedno od posećenijih letovališta u Turskoj. Side je jedan od najpoznatijih antičkih gradova u Turskoj, smešten na malom poluostrvu u Sredozemnom moru, na oko 75 km udaljenosti od Antalije. Prelepa obala mesta Side i njegove plaže, čine ga jednim od omiljenih turskih letovališta. Plaže u mestu Side poznate su kao istočna i zapadna plaža, obe su pešcane, prekrivene zlatnim peskom. Zapadna plaža nudi brojne mogućnosti za uživanje u sportovima na vodi, kao što su skijanje na vodi i parasejling, a organizuju se i čamac ture do vrlo dobrih mesta za ronjenje i pecanje. Priobalje je plitko, pa je dobar izbor za porodice koje letuju sa malom decom. Istocna plaža je manje prometna i manje razvijena u odnosu na zapadnu, u nekim delovima ona je kamenita, često pri ulasku u vodu.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
hotel Alva Donna Beach Resort Comfort se nalazi na sopstvenoj dugačkoj peščanoj plaži, 55 km od aerodroma u Antaliji. Hotel ima 308 soba u glavnoj zgradi sastavljenoj od šest blokova.

Hotelska ponuda:
glavni restoran, tri a la carte restorana uz rezervaciju, barovi, dva bazena, tobogani, jedan zatvoreni bazen, bazen za decu, wellness, frizer, perionica rublja, internet kafe, Wi-fi internet, igraonica.

Ponuda za najmlađe:
mini klub za decu od 4-12 godina, dečiji bazen, igralište. Obezbeđen je deo za dečiju i baby hranu u glavnom restoranu.

Sportske aktivnosti:
odbojka na plaži, fitnes, stoni tenis, tenis, mini golf, košarka, boćanje, pikado.

Usluge i aktivnosti uz doplatu:
sva pića u noćnom klubu, sva flaširana pića, sveže ceđeni sokovi osim uz doručak, masaže, spa centar, frizer, svi sportovi na vodi, bilijar, kuglanje,časovi tenisa, igraonica, sobna usluga, hemijsko čišćenje, telefon.

Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni. Peškiri za plažu se dobijaju uz karticu a njihova zamena se naplaćuje.

Sobe:
standardne sobe (cca 27m2) imaju klima uređaj, LCD TV, telefon, Wi-Fi internet, mini-bar, set za kafu i čaj, sef, kupatilo, bademantil, fen, balkon ili terasu. Porodične sobe su veličine od oko 34 m2.

Ishrana:
ultra all inclusive - “sve uključeno” prema hotelskim pravilima od 10:00-24:00 h- doručak, kasni doručak, ručak, večera, kasni snack od 21:30-05:00 h, ceđeni sokovi uz doručak, sladoled od 12:10-00:00 h, užine tokom dana, bezalkoholna domaća pića, dečiji bife, (samoposluživanje – izbor više jela).

http://www.alvadonnabeach.com 
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama