Golden Age Bodrum

Bodrum, Turska

Opis destinacije

Halikarnasus, danas poznat kao Bodrum, nalazi se na istoimenom poluostrvu i sa preko 30 000 stanovnika i oko milion turista godišnje, predstavlja najpopularnije mesto na Egeju u Turskoj. Nekadašnji grad na luci i poznato sastajalište malih ribara i sakupljača sunđera, danas je ta ista luka načičkana belim luksuznim jahtama, a grad postao poznat kao turski St. Tropez. Odiše upečatljivim crtama evropskih gradova, gde se može pohvaliti izuzetno bogatim kulturno – istorijskim nasleđem, jer predstavlja centar jednog od sedam svetskih čuda – grobnice kralja Mausolusa, kao i rodno mesto oca istorije – Herodota . Muzej podvodne arheologije predstavlja nezaobilazan punkt u Bodrumu. Uređen je u renoviranom bodrumskom zamku – kuli Svetog Petra. Destinacija tirkizne obale, spoj prirodnih lepota i istorijski značajnih lokacija, mesto gde tradicija ide rame uz rame sa modernim dobom, predstavlja turističko mesto koje zadovoljava gotovo sve tipove klijenata.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi u mestu Yalıkavak na oko 2km od poznate marine, 20km od centra Bodruma i oko 45km od aerodroma.

Opšti podaci
Hotel je otvoren 2003.godine, a poslednji put renoviran 2019.godine. Zauzima površinu od 16 000m2 i ima ukupno 341 sobu. Sve sobe su smeštene u aneks i glavnoj zgradi ili u trospratnoj klub zgradi koja se nalazi u delu koji je bogat zelenilom. Hotel se nalazi u prelepom prirodnom okruženju i zelenilu, a gostima su na raspolaganju dva bazena na otvorenom, zatvoreni bazen, glavni restoran, 2  à la carte restorana, 4 bara, Spa centar i fitness centar.

Za decu tu su mini club, igralište, otvoreni i zatvoreni bazen, razne akticnosti i aqua park.

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža
Hotel ima svoju 150m dugu plažu sa plavom zastavicom i dokom. Upotreba suncobrana, ležaljki i peškira je besplatna.

Smeštaj
Sve sobe imaju LCD TV, split klimu, fen, mini bar, direktan telefon, kupatilo i balkon ili francuski balkon.

Standardna soba se nalazi u glavnoj zgradi i ima povrčinu 33m2 i može imati pogled na more ili pogled na baštu.

Anex sobe se nalaze u novoj zgradi i imaju površinu 22m2 i mogu imati pogled na more ili baštu.

Club sobe (garden sobe) se nalaze u klubskom delu hotela koji je smešten u bašti i imaju 24m2 i imaju pločice na podu. Sve sobe imaju pogled na baštu.

Plaća se: telefon, mini bar.

Hrana i piće
Hotel ima uslugu All Inclusive– samoposluživanje -izbor više jela u glavnom restoranu (doručak, ručak, večera). U koncept usluge su uključeni obroci u glavnom restoranu, popodnevne poslastice i užina u delu kod bazena, sva lokalna alokoholna i bezalkoholna pića. Pored glavnog restorana gostima su na raspolaganju i  2  à la carte restorana (turski i riblji). Poseta ovim restoranima je besplatna jedanput u toku boravka od minimum 5 noći uz obaveznu predhodnu rezervaciju. Pored restorana gosti mogu da koriste usluge i 4 bara (Lobby bar, Pool bar, Bandana bar i Snack bar).

Plaća se: uvozna i premium pića, ponovna poseta istog  à la carte restorana i ostalon van koncepta.

Ostali sadržaji
Doktor, frizer, mini market, butik, servis za pranje i peglanje veša.

Sport i zabava
Dva otvorena bazena za odrasle, zatvoreni bazen, dečiji bazen, aqua park, fitness centar, odbojka na plaži, stoni tenis, bilijar, dnevne i večernje animacije i programi. Wi-Fi internet je dostupan u okviru hotelskih površina.

Plaća se: časovi ronjenja, sportovi na vodi i ostalo van koncepta.

Spa & wellness
Tursko kupatilo, sauna.

Plaća se: masaže i ostali tretmani.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama