Ferrera Beach Apart Hotel

Kala Ferera, Majorka

Opis destinacije

Majorka (Palma de Mallorca) je „kraljica evropskog turizma“, stecište ljubitelja sunca, mora i dobrog provoda. Majorka je najveće ostrvo u Španiji, deo je arhipelaga Balearskih ostrva i danas predstavlja jednu od omiljenih destinacija za letovanje na Mediteranu.Zbog svog idealnog položaja u zapadnom Mediteranu, strateški važnog, vekovima je Majorka bila na meti raznih osvajača, čiji se uticaji i danas mogu videti. Skrivene lagune, duge peščane plaže, borove šume, palme, brojni hoteli i savršena klima čine je idealnom destinacijom za letovanje u Španiji, a ponuda hotela je veoma raznovrsna. Putovanje avionom iz Beograda do Majorke traje oko dva i po sata. Glavni grad ostrva je Palma, sa kojom su brojna letovališta povezana autobuskim linijama. Ne propustite da prošetate ulicama i trgovima ovog lepog mediteranskog grada, tokom letovanja na Majorci.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Apartmani se nalaze u prelepoj uvali Kala Ferera, istočno od grada Palme i na oko 60 km udaljenosti od aerodroma. Do centra mesta stiže se za desetak minuta hoda, dok je plaža na 50 metara od apartmana.

Plaža: Hotel se nalazi 50 metara od peščane plaže.

Hotelski sadržaji: Kompleks se sastoji od 4 zgrade sa ukupno 72 apartmana. U okviru kompleksa nalazi se bazen, bar, đakuzi. U sklopu apartmana je restoran „Al Aqua”, u kome se služi internacionalna kuhinja.

Sobe: Superior apartmani (za maksimum 4 osobe) poseduju jednu spavaću sobu, kompetno opremljenu kuhinju. kupatilo, TV, fen, mikrotalasnu pećnicu, terasu.

Usluga: Najam apartmana. Moguća doplata za noćenje sa doručkom ili polupansion.

Kontakt: www.ferrerabeach.com
1. dan BEOGRAD - MAJORKA
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera agencije BIG BLUE dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan let redovnom linijom kompanije Air Serbia za Majorku (oko 2 sata i 50 minuta). Ketering u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u izabran hotel. Noćenje.

2. do 7/10. dan MAJORKA
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

8/11. dan MAJORKA - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan let redovnom linijom kompaje Air Serbia za Beograd. Obrok u avionu. Sletanje u Beograd. Kraj programa.

Organizator putovanja je dužan da obavesti putnike o tačnom vremenu leta, po dobijanju informacija od avio prevoznika, a ne ranije od 48 sati u odnosu na vreme poletanja. Obaveza je putnika je da dostavi tačan broj mobilnog telefona, kako bismo bili u mogućnosti da ga obavestimo pozivom ili putem SMS poruke o tačnom vremenu leta, odnosno sastanku putnika. Ukoliko iz bilo kog razloga niste dobili informaciju o tačnom vremenu, 24 sata pre poletanja aviona iz Beograda, obavezno kontaktirati Organizatora putovanja. O satnici povratnog transfera putnike obaveštava predstavnik Organizatora putovanja.  
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put

- gotovinski

- čekovima građana do 6 mesečnih rata

- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama