Erato Hotel

, Mikonos

Opis destinacije

Prema mitologiji, na Mikonosu je Herkules ubio divove, a kamenje oko ostrva su navodno njihova tela. Danas postoji mit da je ostrvo dobilo ime po antičkom junaku koji se poredio sa Apolonom i po tome postao poznat. Mikonos je grčka Ibica. Divno ostrvo u arhipelagu Kikladi koje izgleda kao sa razglednice: male bele kuće sa cvećem i plavim prozorima i vratima, ručno oslikane ulice, vetrenjače, odžaci, mnoštvo crkvica i predivnih restorana i kafea. Mnogi grčki džetseteri ovde ili poseduju kuću ili posećuju Mikonos svakog leta, a i noćni život je vrlo razvijen.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Mali i prijatan, elegantan i graciozan hotel Erato predstavlja idealno mesto za putnike koje žele da uživaju u mirnom okruženju na samo 50m od prelepe Ornos plaže koja se izdvaja kao strateška tačka na ostrvu. U potpunosti u skladu sa okruženjem, sagrađen u Kikladskom stilu i udaljen oko 2,5km od glavnog grada Mikonosa, hotel Erato idealan je za istraživače, kao i putnike koji žele da uživaju u svetski poznatom noćnom životu ostrva. Autobuska stanica odakle autobusi gravitiraju ka gradu nalazi se direktno ispred hotela.

Plaža: javna plaža Ornos, na oko 50 m od hotela. Ležaljke i suncobrani dostupni uz doplatu.

Hotelski sadržaji: Od sadržaja na raspolaganju su recepcija, bar - stilski uređen, velika veranda sa direktnim pogledom na more, restoran, besplatan bežični internet, ostavu za prtljag, rent a car/bike, besplatan parking, transfer od aerodroma do hotela (uz doplatu), peškiri za plažu (uz doplatu), usluga konsijerža.

Sobe: Hotel ima 30 soba .Sve smeštajne jedinice su modernog dekora i imaju balkon ili terasu sa pogledom na vrt ili Egejsko more. Imaju klima uredjaj, sef, kupatilo sa tušem, LCD TV, fen za kosu, bežični internet, fiksni telefon. Standard sobe: Nalaze se u prizemlju, 13-15m2 i imaju pogled na more ili vrt.

Standardne sobe mogu smestiti max dve osobe. Superior sobe: Nalaze se na prvom spratu, 20-22m2 i imaju pogled na more ili vrt. Usluga: Noćenje sa doručkom (švedski sto-samoposluživanje) 

Kontakt:
www.eratomykonos.com
1. dan BEOGRAD – ATINA - MIKONOS
Sastanak učesnika putovanja na aerodromu “Nikola Tesla” ispred šaltera Big Blue-a (707) tri sata  pre poletanja aviona. Poletanje aviona za Atinu u 09:25 časova (let A3977). Sletanje u Atinu u 12:00 časova. Nastavak putovanja za Mikonos u 13:25 časova (A3 7376). Sletanje na  aerodrom Mikonos u 14:05 časova po lokalnom vremenu. Smeštaj. Noćenje.

2.-7. dan  MIKONOS
Boravak u hotelu na bazi noćenja sa doručkom. Slobodno vreme.

08. dan  MIKONOS – ATINA - BEOGRAD
Transfer do aerodroma u ranim jutarnjim satima. Poletanje aviona za Atinu u 06:10 časova (let A3 7371). Sletanje u Atinu u 06:50 časova. Nastavak putovanja za  Beograd u 08:00 časova (let A3 976). Sletanje u Beograd u 08:40 časova po lokalnom vremenu.  Kraj programa. 
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama