Delphin Palace Resort Hotel

Antalija, Turska

već od 739€

Opis destinacije

Oblast Antalije, naziva se turskom rivijerom, jer je krase bogatstvo istorijskog nasleđa i prirodne lepote. Nalazi se u zapadnom delu mediteranske obale Turske. U drevno doba Antalija je pripadala kraljevstvu Pamfilija („zemlja svih plemena“) i to ime svakako zaslužuje jer su se na tom području smenjivale mnoge civilizacije kroz istoriju. Antalija je zaista rajsko mesto u kome letnja sezona traje 8-9 meseci. Grad Antalija je smešten u istoimenom zalivu, iznad kojeg se uzdižu planine Taurus pokrivine gustom borovom šumom. Grad čine dva dela: savremen, sa širokim bulevarima, tržnimcentrima kao i mogućnostima za noćni provod; stari deo grada – Kaleidži kojipodignut oko stare luke. Tu su uske uličice, stare turske kuće, zanatskeradnje, koje nisu samo primeri stare arhitekture, već i načina života i običajau staroj Antaliji. U blizini grada na plaži Lara su hotelski kompleksi kojituristima omogućavaju uživanje u skladu mora, sunca i prirodnih lepotanajčistijeg delu Sredozemlja.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

    Nalazi se u Antaliji, Lara na svojoj plaži, oko 15km od centra Antalije i oko 10km od aerodroma Antalija.

Hotel zauzima površinu od 40.000m² i čini ga centralna osmospratna zgrada. Izgrađen je 2005. godine i ima 485 standardnih soba, 42 porodične sobe, 6 soba za osobe sa posebnim potrebama i 24 junior apartmana.

Hotel ima glavni restoran “Delphino”, 7 à la carte restorana (“Ottoman”, “ Blue Fish”, “Dolce Vita”, “Pekin”, “Dragon”,  “Helen” i “Margarita”), 7 barova i diskoteku. Deci do 15 godina starosti nije dozvoljeno korišćenje a la carte restorana.

Pušenje je zabranjeno u sobama i zatvorenim prostorima.

Za decu tu je mini klub, mini disko, mini bioskop, dečiji bazeni, igralište i luna park.

Plaća se: čuvanje dece.

Hotel ima svoju peščanu plažu koja ima plavu zastavicu. Ležaljke, suncobrani i dušeci se ne plaćaju. Za peškire se ostavlja depozit.

Samoposluživanje, izbor više jela po hotelskim pravilima u glavnom restoranu “Delphino”: doručak, kasni doručak, ručak, večera i ponoćna užina u „Snack Pub“-u. U konceptu su i užine, turske palačinke, topli napici, kolači i keks, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, sokovi od sveže ceđenog voća. Dostupni su i vegetarijanski, dečiji meni , meni za dijabetičare.

Plaćaju se: à la carte restorani (jednom u toku boravka besplatno uz prethodnu rezervaciju), uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, premium pića, flaširana pića.

Alkohol se ne služi mlađima od 18 godina i u toku doručka.

Standardne sobe su opremljene: mini barom (dnevno se dopunjuje vodom, sokovima i pivom), LCD TV sa muzičkim kanalima, ketlerom za čaj i kafu, centralnom klimom, luksuznim kupatilom sa kadom, fenom, sefom, balkonom, laminatom, Wi-Fi internet.

Plaćaju se: telefon, room service od 06:00h do 24:00h.

Tursko kupatilo (hamam), sauna, parmo kupatilo.

Plaćaju se: masaže, piling, đakuzi, spa i tretmani nege lica i tela.

Hotel poseduje 2 velika otvorena bazena sa toboganima, zatvoreni bazen, 2 dečija bazena, dnevne i večernje animacije i programi, bioskop, diskoteka, odbojka na plaži, fitness centar, stoni tenis, aerobik, pikado, kanu, teren za odbojku, košarkaški teren, 2 teniska terena, vaterpolo, gimnastika u vodi, step.

Plaćaju se: motorizovani vodeni sportovi, osvetljenje teniskih terena, oprema i časovi tenisa, škola ronjenja, kompjuterske igrice, bilijar, play station, kuglanje, surf uz licencu.

Lekar, frizer, šoping centar (juvelir, koža, market, butik), telefon, faks, fotografska radnja, servis za pranje i peglanje veša, hemijsko čišćenje, parking, rent-a-car, sale za sastanke i konferencije, besplatan Wi-Fi internet u lobiju.

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama