City Marina Hotel

Grad Krf, Krf

Opis destinacije

Krf je najsevernije grčko ostrvo u Jonskom moru koje se kroz Otrantska vrata povezuje sa Jadranskim. Omiljeno je ostrvo turista iz Evrope, a naročito srpskih jer je tesno povezano sa našom istorijom i sudbonosnim povezivanje dva naroda kroz strahote ratnih razaranja. Glavni grad ostrva je Krf ili Korkira. Ostrvo je najgušće naseljeno na severoistočnoj obali gde je i najveća turistička ponuda. Ipak, centar svih dešavanje je u glavnom gradu sa arhitekturom na kojoj su vidljivi pečati brojnih osvajača ostrva na kome se se rado odmarali i u čijim su lepotama uživali i članovi mnogih kraljeviskih porodica. Obalu Krfa karakterišu lepe uvale sa još lepšim plažama kao i mala pitoreskna mesta sa mnogo bujnog zelenila koje se proteže od brdovitih proplanaka do same obale. Jedno od mesta idealnih za odmor je i Dasija, 12 kilometara udaljena od grada Krfa, kako zbog čistog mora i lepih plaža tako i zbog brojnih hotela i apartmana koji mogu zadovoljiti ukus svakog gosta ne samo ponudom već i cenom.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: 
Hotel se nalazi u samom centru grada Krfa, na obali mora. Hotel predstavlja odličan izbor za sve putnike koji žele da osete ambijent istorijskog centra jednog od najlepših gradova ostrvske Grčke. Na pešačkoj udaljenosti od hotela se nalaze mnoge znamenitosti po kojima je ostrvo Krf prepoznatljivo kao što su crkva Sv. Spiridona, Nova tvrđava, Mon Repos, palata Ahilion. Od aerodroma hotel je udaljen 3km.

Hotelski sadržaj: 
U ovom gradskom hotelu gostima su na raspolaganju: Wi-Fi internet, javni parking (uz doplatu), recepcija koja je na usluzi gostima 24h, restoran, lobi bar, lift, ostava za prtljag.

Sobe: 
Hotel u svom sastavu ima 54 sobe. U ponudi naše agencije su tipovi soba sa oznakom superior twin sa pogledom na more. Svaka soba ima: kupatilo (kada/tuš), fen za kosu Wi-Fi internet, FLAT TV, telefon, balkon, sef, mini frižider, klima uređaj. Prozori su zvučno izolovani.

Usluga: Noćenje sa doručkom (samoposluživanje)

Napomena: Preporuka za sve putnike koji žele da budu u centru zbivanja.

Kontakt: www.citymarina.gr
1. dan BEOGRAD - KRF
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Krf (oko 90 minuta). Ketering u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u studio/apartman, ili izabran hotel. Noćenje.

2. do 10./11. dan KRF
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11./12. dan KRF - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan čarter let za Beograd. Obrok u avionu. Sletanje u Beograd. Kraj programa.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama