Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija
Nalazi se oko 10km severno od Hurgade, oko 15km od aerodroma i oko 12km od centra Hurgade.

Opšti podaci
Resort je dizajniran u jedinstvenom i prelepom stilu pećina od kamena,  po uzoru na čuveni Flinstones. Otvoren je 2015. godine i  u ponudi ima 385 smeštajnih jedinica raspoređenih u četvorospratnoj zgradi, od kojih je 250 standardnih soba (pećina) sa pogledom na baštu, bazen ili more.

Hotel je predviđen samo za odrasle osobe (16+).

Plaža
Peskovita plaža je lepo uređena i gosti hotela mogu bez doplate da koriste peškire, ležaljke i suncobrane.  Jedan manji deo je sa koralnim grebenom a veći deo kupališne zone je plitka voda i obavezno korišćenje obuće za kupanje. Peškiri se dobijaju uz karticu (gubljenje kartice biće naplaćeno od strane hotela).

Smeštaj
Sve sobe su unikatnog dizajna prostrane, moderno opremljene pećine i imaju klima uređaj, balkon ili terasu, sef, ketler, TV sa satelitskim kanalima, fen za kosu., mini bar (samo voda je besplatna).
Standard caves su veličine oko 40m², deluxe caves su veličine oko 50m², royal caves su veličine oko 60m².

Plaća se: mini bar, telefon, room service i internet (osim u royal caves).

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, večera, kasna večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Hotel u ponudi ima nekoliko restorana i barova. U koncept su uključene užine, sladoled i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel ima dva a’ la carte restorana: Bam Bam Grill House i Pebble Tepenyaki restoran (besplatni su jednom tokom boravka od minimum 7 noći), a u pripremi je i restoran Vilma-dalekoistočna kuhinja.  Gostima je na raspolaganju i diskoteka koja se nalazi kod ulaza u hotel.

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića , sveže ceđeni sokovi, turska kafa, kafa sa  sladoledom, nargila, piće u diskoteci  i sve ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji
Lekar, servis pranja i peglanja veša.

Sport i zabava
Hotel ima 3 bazena (bazen sa animacijama i dva bazena gde gosti mogu da uživaju u potpunoj tišini). Tokom zimske sezone greje se bazen sa animacijama (što je promenljivo u zavisnosti od vremenskih uslova i popunjenosti hotelskih kapaciteta). Od ostalih aktivnosti tu su: odbojka na plaži, aerobik, stoni tenis, ping pong, teren za fudbal, večernji program i gala večere. Wi Fi internet je besplatan u lobiju hotela.

Plaća se: ronilački centar, sportovi na vodi i ostalo van koncepta.

Spa & wellness
U okviru Spa centra gosti mogu da koriste moderno opremljenu teretanu besplatno.

Plaća se: masaže i ostali tretmani.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama